Abetare Abetare Free Get
Abetare

Abetare

Trrak

1.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-09-11

Size

14.1 MB

Screenshots for iPhone

Abetare Description
Abetare është aplikacioni i parë i këtij lloji, në gjuhën shqipe, në App Store.

Qëllimi i këtij projekti është që të ju ndihmojë fëmijëve të moshave 2-10 vjeçare mësimin e shkronjave, lidhjen e tyre në fjalë dhe përvetësimin në shkrim.
Çdo sugjerim apo kritikë e juaja është e mirëseardhur.
Abetare 1.2 Update
2016-09-11 Version History
- mundësi të reja
- eliminim i gabimeve
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2
Size:
14.1 MB
Release Date:
2016-09-11
Developer:
Trrak
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps