Ada

Ada

3.7 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-12-04

Size

89.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Ada Description
Ada er appen som samler alle dine abonnement hos Apotek 1 på ett sted og som kan forenkle hverdagen til deg som går på faste medisiner.

Ada hjelper deg med:
- påminnelser om når du skal ta dine medisiner
- oversikt over dine faste medisiner og andre produkter du abonnerer på
- å selv kunne opprette nye abonnement basert på resepter du har
- å selv kunne stoppe dine abonnement
- å selv kunne endre intervall eller antall for levering (endringer kan ha begrensninger etter type vare)
- oversikt over når og hvordan din neste forsendelse av medisiner blir levert. Du kan velge mellom ulike leveringsmetoder: Hent i apotek, levert til post i butikk, hjem på døren eller i postkassen, litt avhengig av type vare som skal leveres.

For å ta i bruk Ada, logger man seg inn med samme bruker som man har på apotek1.no. Har man ikke bruker fra før, kan dette enkelt opprettes ved oppstart. Deretter kan man logge inn med sikker autentisering (BankID, BankID mobil eller tilsvarende) for å se sine abonnement.

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt kundeløfte - "Vår kunnskap - din trygghet", i alle våre kundemøter. Apotek 1 sine kunnskapsrike skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.
Ada 3.7 Update
2019-12-04 Version History
Vi har ryddet og oppdatert litt for å gjøre appen mer stabil for deg som bruker. Blant annet kan du nå velge hentested for leveranser som sendes til post i butikk. Vi håper du blir fornøyd med den nye versjonen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.7
Size:
89.1 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2019-12-04
Developer:
Apotek 1 Gruppen AS
Language:
English Norwegian
More
You May Also Like
Developer Apps