Agraria Torello Agraria Torello Not Available
Removed from the App Store
Agraria Torello

Agraria Torello

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2016-06-22

Size

3.5 MB

Screenshots for iPhone

Agraria Torello Description
Cooperativa agrària amb seu a Torelló (Barcelona) creada des del seu origen per oferir als seus associats els productes i serveis que demana la seva activitat .
Integrada per 180 socis actius, majoritàriament ramaders de porcí i boví de la comarca d’Osona. Els socis també desenvolupen l’activitat agrària associada a l’activitat ramadera .
L’Agrària es destaca per la seva voluntat de diàleg i transparència, arrelament al territori i s’aboca a resoldre les necessitats de les explotacions associades.
En el temps canviant i difícil observat en els darrers anys pel sector, tant en l’aspecte econòmic com el normatiu, posar productes agraris i ramaders al mercat s’ha fet més feixuc. La cooperativa ha pres el compromís de col·laborar amb el soci per fer la tasca més fàcil. En la mesura que ens toca, col·laborem en trobar noves alternatives per fer viables les explotacions, sense oblidar lògicament l’activitat principal de fabricació i distribució de pinsos i el subministrament de productes agrícoles.
Estem compromesos amb la sostenibilitat de les explotacions, tenint cura del medi sense perdre competitivitat. Això passa per una correcta gestió dels residus i en definitiva l’aplicació de les bones practiques agrícoles i ramaderes en general; en aquest sentit des de la cooperativa prenem el paper de fer de pont entre els ramaders-agricultors i el Departament d’Agricultura, tant pel que fa al desplegament de les noves normatives com per la gestió d’ajuts, els quals actuen en el manteniment del nivell de renda de les explotacions.
En definitiva i per resumir, la raó de ser de la cooperativa es pot definir com una eina al servei dels seus socis.
Agraria Torello 1.1 Update
2016-06-22 Version History
- Mejoras en la interfaz.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
3.5 MB
Genre:
Utilities
Update Date:
2016-06-22
Developer:
Grupo Atico34 S.L.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps