Agraria Torello

Agraria TorelloFree

1.1for iPhone
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Agraria Torello Screenshots
Agraria Torello posterAgraria Torello posterAgraria Torello posterAgraria Torello posterAgraria Torello poster

About Agraria Torello

Cooperativa agrària amb seu a Torelló (Barcelona) creada des del seu origen per oferir als seus associats els productes i serveis que demana la seva activitat .
Integrada per 180 socis actius, majoritàriament ramaders de porcí i boví de la comarca d’Osona. Els socis també desenvolupen l’activitat agrària associada a l’activitat ramadera .
L’Agrària es destaca per la seva voluntat de diàleg i transparència, arrelament al territori i s’aboca a resoldre les necessitats de les explotacions associades.
En el temps canviant i difícil observat en els darrers anys pel sector, tant en l’aspecte econòmic com el normatiu, posar productes agraris i ramaders al mercat s’ha fet més feixuc. La cooperativa ha pres el compromís de col·laborar amb el soci per fer la tasca més fàcil. En la mesura que ens toca, col·laborem en trobar noves alternatives per fer viables les explotacions, sense oblidar lògicament l’activitat principal de fabricació i distribució de pinsos i el subministrament de productes agrícoles.
Estem compromesos amb la sostenibilitat de les explotacions, tenint cura del medi sense perdre competitivitat. Això passa per una correcta gestió dels residus i en definitiva l’aplicació de les bones practiques agrícoles i ramaderes en general; en aquest sentit des de la cooperativa prenem el paper de fer de pont entre els ramaders-agricultors i el Departament d’Agricultura, tant pel que fa al desplegament de les noves normatives com per la gestió d’ajuts, els quals actuen en el manteniment del nivell de renda de les explotacions.
En definitiva i per resumir, la raó de ser de la cooperativa es pot definir com una eina al servei dels seus socis.
Show More

What's New in the Latest Version 1.1

Last updated on Jun 22, 2016
Old Versions
- Mejoras en la interfaz.
Show More
Version History
1.1
Jun 22, 2016
- Mejoras en la interfaz.
1.0
Mar 8, 2016

Agraria Torello FAQ

Click here to learn how to download Agraria Torello in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Agraria Torello.
iPhone
Agraria Torello supports English

Agraria Torello Alternative

You May Also Like

Get more from Grupo Atico34 S.L.