AH Moestuintje AH Moestuintje Free Get
AH Moestuintje

AH Moestuintje

Albert Heijn

2.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-02-23

Size

15.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
AH Moestuintje Description
De AH moestuintjes zijn er weer! Daarom proberen we jullie met deze AH Moestuintje-app zoveel mogelijk te helpen om zo de mooiste moestuintjes van Nederland te kweken.

 Je ontvangt, op basis van jouw eigen verzamelde plantjes, gerichte tips, reminders en handige weetjes om zo het meeste uit je moestuin te halen en tot een zo goed mogelijke groei en oogst te komen.

Hoe werkt het?
Open de AH Moestuintje-app en gebruik de grote plus-knop onderin het overzicht van je moestuintjes om de door jouw verzamelde moestuintjes toe te voegen. Volg de zaai-instructies of druk op 'ik heb al gezaaid' om aan te geven hoeveel dagen geleden jouw moestuintje is gezaaid.

In je takenlijst boven in het moestuinoverzicht kun je altijd precies zien wat er in je moestuin moet gebeuren. Je kunt er ook voor kiezen om de AH Moestuintje meldingen aan te zetten, deze helpen je eraan te herinneren je moestuintjes op tijd te verzorgen, te verpotten of te oogsten. Ieder moestuintje bevat ook een kopje 'goed om te weten', daar vind je allerlei leuke en handige weetjes over je plantjes.

Daarnaast kun je de groei van je moestuintjes nauwkeurig bijhouden en vastleggen in het fotoboek en delen met vrienden of op social media.

Veel moestuinplezier!
AH Moestuintje 2.0 Update
2018-02-23 Version History
Van 26 februari tot en met 11 maart krijg je bij Albert Heijn weer moestuintjes. Dit keer ontvang je bij iedere 15 euro aan boodschappen één van de 5 favoriete moestuintjes van Nederland: cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer of zonnebloem. Zo kun jij dit jaar al je liefde en aandacht besteden aan deze 5 - door onze klanten gekozen - moestuintjes en kun jij hopelijk dit jaar ook (weer) veel oogsten! Om je daarbij te helpen kun je ook dit jaar weer gebruik maken van de AH Moestuintje-app. Deze is helemaal geüpdatet en aangepast aan de moestuintjes van 2018. Feedback van gebruikers is verwerkt en om je nog beter te kunnen helpen met eventuele vragen is er een Facebook-koppeling toegevoegd zodat je al je vragen direct kunt stellen aan de moestuinexperts van IVN.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
15.7 MB
Release Date:
2018-02-23
Developer:
Albert Heijn
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps