AllasStart AllasStart Free Get
AllasStart

AllasStart

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-05-14

Size

3.7 MB

Screenshots for iPhone

AllasStart Description
Az ÁllásStart 2002 óta segít a leendő végzős hallgatók, a diplomás pályakezdők, valamint a már többéves munkatapasztalattal rendelkezők elhelyezkedésében. Küldetésünk, hogy a felkészült munkaerőt kereső cégek és a karrierjüket indító vagy állást váltó szakemberek a mi segítségünkkel találjanak egymásra. Az ÁllásStart évkönyvünk és a www.allasstart.hu weboldalunk után, már iPhone-on is elérhetőek állásajánlataink.
A rövid regisztrációt követően a keresési funkció használatával nyílik lehetőség részletes, személyre szabott kereséseket elmenteni, ami alapján rendszerünk, push üzenetben értesíti a felhasználót, ha új állásajánlat érkezik a részére. Amennyiben a www.allasstart.hu weboldalon is regisztrál a felhasználó és feltölti önéletrajzát, úgy az állásajánlatokban megtalálható „jelentkezem” gombra kattintva rendszerünk automatikusan elküldi a pályázati anyagot a pozícióhoz rendelt e-mail címre, ezáltal az önéletrajz egyszerűen és gyorsan jut el a vállalatokhoz.

A kiválasztott állásokat megoszthatjuk a népszerű közösségi oldalakon, vagy elmenthetjük kedvencekhez, hogy később is lehetőségünk legyen megpályázni az adott pozíciót
AllasStart 1.1 Update
2015-05-14 Version History
Hibajavítások:
•Kiemelt cégek adatlapnál a web linkek
•Cégismertetők
•Állásokon belül a "vissza" gomb
•Emailben küldés opció
•A már megtekintett hirdetések címe
•Push üzenetek
•Kiemelt állásajánlatok
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
3.7 MB
Genre:
Utilities
Update Date:
2015-05-14
Developer:
Trendency Kft.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps