AON

AON

Annemarie Westerhof

0.0.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2016-01-20

Size

9.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
AON Description
Aon, wereldspeler met regionale slagkracht!
Aon Noord Oost Nederland heeft in een gebied met ruim vier provincies, haar lokale aanwezigheid geborgd door middel van twee vestigingen, te weten Groningen en Hengelo. Vanuit deze vestigingen zijn wij in staat de specialistische kennis, middelen en inkoopkracht van de grote Aon-organisatie te combineren met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een lokale partner.

Wij weten wat er in uw omgeving speelt en voorzien u van advies op maat. Wij houden u op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen (denk bijvoorbeeld aan veranderende wetgeving) en bieden pasklare oplossingen. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat, daar waar traditionele oplossingen niet meer voldoen, wij ruim op tijd in eigen beheer nieuwe producten ontwikkelen.

Wat kunt u van Aon Noord Oost Nederland verwachten?
Vanuit de locaties in Groningen en Hengelo staan diverse specialisten voor u klaar. Wij houden ons bezig met operationele, financiële en personele risico's. Denk hierbij aan bedrijfsrisico's als brand, fraude en diefstal. Maar ook aan ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Van identificatie tot oplossing en van bemiddeling tot uitvoering.
Vanuit onze locaties in Groningen en Hengelo bedienen wij ondermeer het MKB-bedrijf, overheidsinstanties en woningcorporaties.


Wij helpen u graag met onder meer:
Risicoscans
Advisering in (verzekerings)oplossingen
Preventiebeleid
Inkoop van verzekeringsproducten
Een persoonlijke schadeafhandeling
AON 0.0.1 Update
2016-01-20 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
0.0.1
Size:
9.8 MB
Genre:
Business
Update Date:
2016-01-20
Developer:
Annemarie Westerhof
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps