Blue-Dent Blue-Dent Free Get
Blue-Dent

Blue-Dent

1.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-12-15

Size

8.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Blue-Dent Description
Megelőzésben 1.

A Blue-Dent Preventív Fogászat az ország első, a fogászat megelőzési tevékenységére épülő, preventív fogorvosi rendelője. Mobil eszközre fejlesztett páciens alkalmazásunk megkönnyíti az orvos-páciens kommunikációt, az adatkezelést és az előjegyzési időpontok követését mindkét fél számára. Soha nem volt még ilyen egyszerű az anamnézis kitöltése, a digitális röntgenképek és a leletek továbbítása rendelőnk felé. Nincs több elfelejtett időpont vagy elhagyott lelet. Kommunikációnk ugyanolyan egyszerűvé és követhetővé válik, mint az ismerősökkel történő kapcsolattartás a közösségi alkalmazásokon.

Fogászati lézerrel teljessé tett kezeléseinket személyre szabottan tervezzük az Ön arc-, mosoly-, fog- és fogíny esztétikájának együttes figyelembevételével. Az egész országban egyedülálló VIP Programunkkal fájdalommentes kezeléseink árának akár 10%-át VIP pontként jóváírjuk az Ön Családi VIP Pontgyűjtő plasztikkártyáján.

Az eddig kizárólag csak Budapesten igénybe vehető legmodernebb sines Express, esztétikus ICE és a láthatatlan Incognito fogszabályozó rendszereket elsőként hoztuk el Komárom-Esztergom megyébe. Professzionális fogszabályozási eljárásainkat ugyan úgy mint minden más fogászati kezelésünket, a helyi alacsony rezsiköltségeknek és kiváló szervezésünknek köszönhetően lényegesen kedvezőbb áron kínáljuk a pesti árakhoz képest.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy az íny alá érő fogkövön olyan baktériumok telepednek meg és szaporodnak, melyek fogínysorvadáshoz és a fogak elvesztéséhez vezethetnek. Ráadásul ezek a baktériumok olyan toxikus anyagokat választanak ki, melyek a véráramba kerülve agyi- és szívinfarktust, terhes nőknél koraszülést, férfiaknál pedig potenciazavarokat okozhatnak. Ezért preventív fogászati tevékenységünk Élethosszig Ép Fogak programja a fogak épségének megőrzésén túl az egész test egészségére és közvetve a hosszabb várható élettartamra is jótékony hatással van.

Tudjuk, hogy a Páciensek, legszívesebben nem lennének páciensek. Ezért a Blue-Dent Preventív Fogászat rendelőjében az Ön fogai a legjobb kezekben vannak. Minden fog megmentéséért olyan elszánt szenvedéllyel küzdünk, mintha a sajátunk lenne. Nagy hangsúlyt fektetünk Pácienseink állapotának követésére. Kezeléseink befejeztével ingyenes fogászati kontrollt biztosítunk félévente. Élethosszig Ép Fogak prevenciós programunk keretében a féléves kontrollvizsgálatokon rendszeresen megjelenő Pácienseinknek dupla VIP Pontot írunk jóvá a kezelések után.

2014-ben rendelőnk első helyezést ért el a MOK által kiírt Iskolafogászati Prevenciós Pályázaton. A pályázat alapját képező prevenciós tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük. No.1. Prevenciós Programunkban felnőttek és gyermekek számára egyaránt elérhetővé tesszük az otthoni tökéletes fogápolás elsajátítását.

A Blue-Dent Preventív Fogászat minden alkalmazottjának és tulajdonosának szívügye a fogászati prevenció. Meggyőződésünk, hogy a fogak egészsége egy életen át megőrizhető. A mai technológiai fejlettség mellett figyelemmel és öngondoskodással elkerülhető, hogy akár csak egyetlen fogunkat is elveszítsük, ezzel együtt pedig egészségesebb, boldogabb élet, közvetve pedig hosszabb várható élettartam biztosítható.

A hazai lakosság szokásainak és életkörülményeinek alapos tanulmányozása után megalkottuk a Magyarországon egyedülálló, öngondoskodásra épülő VIP rendszerünket. A Blue-Dent Preventív Fogászatnál Ön a kezelések árának akár 10%-át visszakaphatja Blue-Dent Családi VIP Pontgyűjtő plasztikkártyáján. Ha egy életen át szeretné megőrizni fogai épségét a Megelőzésben 1. alkalmazásunkkal könnyedén beléphet egy professzionális csapat exkluzív fogvédő programjába.

A Blue-Dent Preventív Fogászat elérhetőségei

Cím: Nyergesújfalu, Váci Mihály utca 9.
GPS: 47.758138, 18.547247
Telefon: +3630/855-1458
E-mail: praxis@blue-dent.hu
Web: www.blue-dent.hu
Facebook: www.facebook.com/bluedent
Blue-Dent 1.3 Update
2018-12-15 Version History
- Angol nyelvű felület / English interface
- iOS 12 támogatás
- Kisebb fejlesztések és hibajavítások
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.3
Size:
8.7 MB
Release Date:
2018-12-15
Language:
English Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps