Business Today Business Today Free Get
Business Today

Business Today

1.0.23 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-03-31

Size

25.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Business Today Description
Taken en afspraken
“Door het overzicht van alle openstaande en gesloten taken bij een klant op je tablet of smartphone, ben je in staat om altijd die professionele partner van je klant te zijn die je wilt zijn.”

Alle taken en afspraken zijn in één oogopslag inzichtelijk. Bovendien heb je ook een goed inzicht in jouw eigen werkzaamheden en die van anderen de komende week. Door aangemaakte taken toe te wijzen aan je collega kan je ook de taken die je zelf niet uitvoert goed beheren.

In de historie zie je in één opslag belangrijke informatie over je eerdere taken en bezoeken.

Vul achteraf een evaluatie in die je vooraf zelf in kan stellen. Doordat alle medewerkers dezelfde checklist invoeren kan je in overzichten klachtenpatronen herkennen en actie ondernemen om klachten te verminderen en te managen.

Je klantbezoek tot een succes maken
“Je hebt een bezoek gepland bij de klant. Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn en het resultaat behalen wat je beoogd!”

Je ziet in één oogopslag welke taken nog open staan (bij collega’s) en welke er in het verleden zijn afgehandeld. Je ziet in de app ook de eerder gemaakte notities en foto’s terug.

Voeg foto’s en notities toe aan een afspraak die belangrijk zijn om te weten bij een volgend bezoek aan de klant.

Met één klik kun je een bezoekverslag maken. Deze kan je meteen mailen vanuit je app en wordt direct opgeslagen in het backoffice systeem.

Door het geïntegreerde telefoonboek kan je met één druk op de knop naar je klanten bellen. Druk je op de navigeer knop dan wordt Google Maps geopend met de route naar de klant.

De producten zijn geleverd en je hebt een klacht ontvangen. Je weet dat de juiste afhandeling van een klacht zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Dit kan doormiddel van checklijsten.

Maak eenmalig checklijsten aan in het backoffice-systeem. In deze checklijsten bepaal je welke vragen gesteld dienen te worden en uit welke antwoorden men kan kiezen.
Jij en je collega’s vullen dezelfde checklijst in. Omdat deze eenduidig zijn kan je in de backoffice rapporten draaien die je klachtenpatroon inzichtelijk maken. Daardoor kan je actie ondernemen om klachten te verminderen en te managen.

Ingevulde controle-/afvinklijsten kunnen direct als kopie naar de klant verstuurd worden.

Ingevulde checklijsten worden automatisch verwerkt in het eigen backoffice-systeem.
Business Today 1.0.23 Update
2021-03-31 Version History
- Verbeterde foutafhandeling tijdens synchronisatie
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.23
Size:
25.2 MB
Genre:
Business
Update Date:
2021-03-31
Developer:
Newminds
Language:
Dutch English German
More
You May Also Like