Cirlinq Cirlinq Free Get
Cirlinq

Cirlinq

1.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-04-29

Size

43.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Cirlinq Description
Organisaties besteden veel tijd om te achterhalen waar hun producten zich bevinden. Vervolgens is het vinden van de juiste informatie over het product een tijdrovende klus. Het komt zelfs regelmatig voor dat de juiste informatie helemaal niet meer voorhanden is. Voor een goede en snelle dienstverlening is de toegang tot bruikbare informatie essentieel.

Cirlinq geeft up-to-date informatie over gebouwen, producten en hun materialen en grondstoffen gedurende de hele levenscyclus. Dit leidt tot minder verrassingen, lagere kosten en comfortabeler gebruik. Bovendien kan onderhoud veel gerichter en efficiënter plaatsvinden, wat de levensduur verlengt en daarmee bijdraagt aan een circulaire economie.

Cirlinq maakt gebouwen, producten, materialen en grondstoffen uniek identificeerbaar aan de hand van identifiers, zoals bijvoorbeeld een QR-code of RFID tag. Deze is gekoppeld aan het Cirlinq platform. Met behulp van API’s verbindt Cirlinq verschillende databronnen, waaronder BIM modellen, documenten, sensoren en inspecties aan objecten en legt zo een gedetailleerd paspoort aan. Door de identifier uit te lezen, krijg je direct de informatie die je nodig hebt. De eigenaar van data bepaalt zelf met wie hij welke data wanneer wil delen. Zo heeft de onderhoudsmonteur toegang tot andere informatie dan de gebouweigenaar.

Cirlinq draagt bij aan procesoptimalisatie en procesinnovatie en helpt fouten te voorkomen en kosten te verlagen. Het biedt daarnaast inzicht in de logistieke stromen tijdens de bouw, exploitatie en ontmanteling van een gebouw. Cirlinq ondersteunt het strategische proces van organisaties op basis van data en bespaart daarmee veel tijd en geld.

Link en volg je producten!
Cirlinq 1.3 Update
2020-04-29 Version History
We luisteren naar je feedback en doen ons best om Cirlinq te verbeteren. Dit is wat er nieuw is:
MOBIEL
- Vanaf nu kan je identifiers ook scannen zonder de Cirlinq applicatie. Hierdoor kan je nog makkelijker contact leggen met de buitenwereld.
- De kaart is toegevoegd aan de mobiele applicatie. Hierdoor kan je al je spullen terugvinden op de kaart.
- Materieel is toegevoegd aan de mobiele applicatie. Nu kan je al je materieel eenvoudig vastleggen, volgen en terugvinden.
- De mogelijkheid om materieel te reserveren op projecten en af te melden op de bouw.
- Er zijn nieuwe rollen toegevoegd: Hoofdproductie, Uitvoerder en Gast

DEKSTOP
- CustomTree: op basis van eigenschappen groeperingen maken en inkleuren op de kaart, in het 3D model en de 2D plattegrond.
- Leveranciers en eigenaren: aan alle objecten kunnen nu leveranciers en eigenaren hangen.
- Exporteren lijst: op basis van een eigen selectie van eigenschappen van objecten in de lijst kan je een export maken naar xlsx.
- Er zijn nieuwe rollen toegevoegd: Hoofdproductie, Uitvoerder en Gast
- Diverse bugfixes en prestatieverbeteringen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.3
Size:
43.6 MB
Genre:
Productivity
Update Date:
2020-04-29
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps