Dag van de Data Dag van de Data Not Available
Removed from the App Store
Dag van de Data

Dag van de Data

Dollie Krijgsman

9.6.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-01-08

Size

103.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Dag van de Data Description
De Dag van de Data is hét toonaangevende jaarlijkse datacongres waar u alles hoort over wat u met data kunt, mag en moet en waar u leert hoe u de kansen kunt benutten die data binnen uw organisatie bieden.

Want de toekomst is begonnen! Een heel nieuw tijdperk in de geschiedenis van de mensheid is aangebroken. Noem het de digitale revolutie, het datatijdperk, of zelfs het tweede machinetijdperk, feit is: we leven in een wereld waarin technologie en data een hoofdrol spelen. We hebben allemaal een computer in onze achterzak zitten en we verbinden zelfs ons huis met het Internet.

Vrijwel ieder bedrijf is een databedrijf geworden: Google, Apple, ING, Ahold, Mercedes. Zonder data overleven zij niet. Data is het nieuwe goud. En verandering en disruptie zijn het nieuwe normaal geworden. In sneltreinvaart worden bestaande business modellen omver geworpen. De kansen waren nog nooit zo groot. Data en technologie bepalen of je wint of verliest.

Tegelijkertijd is er ook een sterk tegengeluid hoorbaar met vooral zorgen op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Denk bijvoorbeeld aan de strenge regels die worden gesteld aan de manier waarop we met data omgaan door de GDPR (General Data Protection Regulation) of in het Nederlands de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) die dit jaar in werking is getreden, of aan het werk van Bits of Freedom dat opkomt voor internetvrijheid en de twee randvoorwaarden om dat mogelijk te maken: communicatievrijheid en privacy.

De Dag van de Data gaat actief in op de volgende thema's:
• Wat kun je: succesvolle casus uit de praktijk verklaard en uitgelegd;
• Wat mag je: waar liggen de kansen, en
• Wat moet je: wet- en regelgeving, verplichtingen om je aan te houden als bedrijf.

We brengen daarbij alle spelers samen: van disruptors tot en met toezichthouders en van oplossers tot en met ondernemers. We geven daarbij gezamenlijk antwoord op de vraag: Hoe kunnen organisaties omgaan met de veranderingen en de disruptors en hoe pakken we de kansen die deze veranderingen ons brengen? Onder de vakkundige leiding van Jort Kelder, brengen wij u een inspirerend programma.
More Information
Price:
Free
Version:
9.6.6
Size:
103.2 MB
Update Date:
2019-01-08
Developer:
Dollie Krijgsman
Language:
Arabic Bosnian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Latvian Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
More
You May Also Like
Developer Apps