Dagens industri Dagens industri Free Get
Dagens industri

Dagens industri

6.0.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-03-30

Size

39.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Dagens industri Description
I Di-appen får du nyheter inom ekonomi och näringsliv som ett kontinuerligt nyhetsflöde med de senaste händelserna i topp.

Välkommen till Dagens industri – Nordens största affärstidning. Av oss får du aktuella börskurser, valutor och räntor. Du får tips, råd och analyser av egna och inbjudna experter. Vi träffar entreprenörer från norr till söder och låter dem inspirera med deras personliga berättelser. Vi granskar bolag, affärer och makthavare och vi ger dig också vägledning i din privatekonomi och dina privata affärer.

Genom Di:s avdelningar belyser vi olika delar av näringslivet, inte minst i vårt uppskattade helgmagasin Di Weekend och vår avdelning PS som håller koll på intressanta företag och heta trender inom mode, design, mat och kultur.

Varje dag ger vi också utrymme till våra uppskattade krönikörer, till exempel styrelseproffset Michael Storåkers, CSR- och hållbarhetsexperten Gunhild Stordalen, tidigare finansminister Per Nuder, digitaliseringsexperten Sara Öhrvall och klimatforskaren Johan Rockström m.fl.

För att läsa de senaste affärsnyheterna från Di som en digital version av papperstidningen hänvisar vi till vår app "Di e-tidning" som du också hittar i AppStore. Där kan du välja att läsa nyheterna antingen som tidningssidor eller i artikelläge.
Dagens industri 6.0.5 Update
2020-03-30 Version History
Nu har vi uppdaterat startvyn med fliken Marknadsnytt – läs om allt som händer på marknaderna, när det händer.

Nytt registreringsflöde för gratiskonton vilket även nu behövs för att logga in och använda appen. Med ett Di-konto får du tillgång till allt gratisinnehåll i appen såsom förstklassig börsrapportering, marknadsdrivande nyheter, pushnotiser med de senaste toppnyheterna samt kan du skapa bevakningar för att få affärskritiska uppdateringar inom dina intresseområden.

Har du någon idé, förbättring eller feedback till oss? Skicka gärna in det till oss på app@di.se.
More
More Information
Price:
Free
Version:
6.0.5
Size:
39.3 MB
Genre:
Business News
Update Date:
2020-03-30
Developer:
Dagens Industri
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps