DKP-Diabétesz Kontroll Program DKP-Diabétesz Kontroll Program Free Get
DKP-Diabétesz Kontroll Program

DKP-Diabétesz Kontroll Program

2.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-07-30

Size

42.3 MB

Screenshots for iPhone

DKP-Diabétesz Kontroll Program Description
A DKP mobil alkalmazás (applikáció) az Accu-Chek Instant készülékkel végzett vércukor- önellenőrzés során, a vércukoradatok automatikus letöltésében nyújt Önnek segítséget. Ezen felül lehetősége van a bevitt inzulin és az elfogyasztott szénhidrát mennyiségek rögzítésére is.

Kérjük, hogy az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a vércukormérő használati útmutatóját!

Az ingyenes, magyar nyelvű DKP applikáció célja, hogy Ön a mobiltelefonjára letöltött alkalmazásban egyszerűen nyomonkövesse és rögzíteni tudja vércukorértékeit, valamint bevitt inzulin és szénhidrát mennyiségeit.

Accu-Chek Instant készülékről érkező adatok fogadása:

Az Accu-Chek Instant készülék DKP mobilalkalmazással történő használata előtt a vércukormérőt a telefonnal párosítani szükséges.

A vércukormérőt egyszerre csak 1 eszközzel lehet párosítani. Egy második eszközzel való párosítás felülírja az első párosítást. A vércukormérőnek és a párosítandó eszköznek 1 méteren belül kell lenniük egymástól. A vércukormérő kikapcsolt állapotában, a (bekapcsoló)gombot hosszan lenyomva kell tartani, amíg a Bluetooth szimbólum meg nem jelenik a készüléken. Ekkor megjelenik, illetve villog a párosítás és a vezeték nélküli szimbólum is.

Ezután elindíthatja a DKP mobilalkalmazást a telefonkészülékén, majd a felugró ablakban kiválaszthatja, hogy szinkronizálni szeretné az adatait az Accu-Chek Instant készülékről. Ezután engedélyeznie kell a szükséges hozzáféréseket, majd a párosításhoz adja meg a vércukormérő hátoldalán található hatjegyű PIN kódot. Amennyiben a párosítás sikeres, az OK felirat jelenik meg a vércukormérőn. Ezután a DKP alkalmazás a vércukormérőről leszinkronizálja a méréseket. Amennyiben a párosítás sikertelen, a készüléken Err felirat jelenik meg.

Bizonyos telefonkészülékek esetén a párosítás után még lassú lehet a kommunikáció (Bluetooth kapcsolat) a vércukormérő eszközzel, olyannyira, hogy a vércukormérő előbb lezárja a kapcsolatot, így nem jelennek meg rögtön a vércukoradatok a DKP alkalmazásban, csak az alkalmazás újraindítását követően. A következő mérésnél már nem szükséges újraindítani az applikációt, beküldés után azonnal megjelennek az adatok az alkalmazásban.

A DKP mobilalkalmazás minden egyes elindításakor – a kezdőképernyőre érkezve – kísérletet tesz a vércukormérőn található új adatok leszinkronizálására. Ehhez a vércukormérőnek és a Bluetooth üzemmódnak bekapcsolt állapotban szükséges lennie.

Az alkalmazás funkciói:

Főképernyő:

A főképernyő (Mérések menüpont/Rögzítés és Ábrázolás almenü) felső részén megtekintheti az elmúlt 7/14/30/90 nap méréseinek átlagát, illetve az átlagok alatt a totál mérések számát. Itt láthatók grafikus ábrázolásban az adott napi vércukor, inzulin és szénhidrát értékek. A vércukoradatok különböző színekkel vannak jelölve, attól függően, hogy normál (zöld), magas (kék) vagy alacsony (piros) értéket mért vagy rögzített manuálisan. A grafikont visszagörgetve megnézheti az előző napok adatait is.

Kedvezmények:

A regisztrált felhasználók számára azonnali kedvezmények érhetők el az alkalmazásban.

Érdekes tartalmak:

A regisztrált felhasználók az Érdekes tartalmak menüponton belül hasznos és érdekes cikkeket olvashatnak Életmódváltás, Kockázatok, Étkezés és Élet cukorbetegen témákban, valamint a Receptek menüpontban számos recept közül válogathatnak három kategóriában: Előétel/Főétel/Desszert.

Emlékeztetők:

Az Emlékeztetők funkción belül lehetőség van gyógyszer, recept, szűrővizsgálat, valamint inuzlin emlékeztetők beállítására.

Beállítások:
A Beállítások (fogaskerék) ikon alatt a Profilom menüpontban megadhatja személyes adatait, valamint jelszavas védelmet is beállíthat. Ezen felül testtömeg indexét (BMI) is kiszámíthatja.
Regisztrált felhasználóknak lehetősége van a felvitt adatai exportálására (iCloud vagy fájl), importálására és törlésére is; emellett aktiválhatja/engedélyezheti a szinkronizációt Accu-Chek Instant vércukormérő készülékével.
DKP-Diabétesz Kontroll Program 2.0 Update
2020-07-30 Version History
Töltse le applikációnk legfrissebb, megújult verzióját! Regisztrált felhasználónk számára már lehetőséget nyújtunk INZULIN és SZÉNHIDRÁT értékek bevitelére, grafikonos és listázott megjelenítésére!
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
42.3 MB
Genre:
Medical
Update Date:
2020-07-30
Language:
English Hungarian
More
You May Also Like