Gati.al Gati.al Free Get
Gati.al

Gati.al

2.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-10-19

Size

16.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Gati.al Description
Gati.al është një platformë digjitale e cila shërben si pikëtakim on-line për kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve të ndryshme profesionale. Është falas dhe të mbaron punë. Gjithçka ju duhet është një llogari dhe mund të nisni nga puna. Platforma ofron shumë avantazhe për përdoruesit e saj, duke përfshirë mundësinë që të jenë vetë kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve që përcaktojnë kushtet për bashkëpunim, oraret dhe kostot, dhe të gjitha këto PA ASNJË DETYRIM NDAJ GATI.AL!
Ju keni mundësinë të zgjidhni midis 2500 profesionistëve të 216 profesioneve të ndryshme, dhe gjithashtu i ofrohet mundësia çdo profesionisti apo ekipi profesionistësh të regjistrohen dhe të ofrojnë shërbimet profesionale pa asnjë pagesë ndaj platformës.
Gati.al 2.1 Update
2019-10-19 Version History
- Permiresime dhe rregullime
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1
Size:
16.6 MB
Genre:
Productivity
Update Date:
2019-10-19
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps