Gazeta Liberale Gazeta Liberale Free Get
Gazeta Liberale

Gazeta Liberale

Gentjan Progni

1.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-03-19

Size

5.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Gazeta Liberale Description
Gazeta Liberale dhe portali i saj gazetaliberale.al, eshte nje titull i ri i medias shqiptare, per te promovuar frymen e liberalizmit ekonomik dhe politike jeten publike ne Shqiperi. Ajo eshte botim i Institutit Europian PASHKO, dhe i kontribuon debatit publik me qasjen liberale ndaj ngjarjeve, zhvillimeve dhe fenomeneve te kohes sone, perkunder rrezikut te populizmit punist dhe atij nacionalist, perkunder intolerances, ekstremizmit, kercenimeve te cdo lloji ndaj demokracise, tregut te lire dhe liberalizmit ne boten shqiptare.
Gazeta Liberale 1.0.0 Update
2019-03-19 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.0
Size:
5.8 MB
Release Date:
2019-03-19
Developer:
Gentjan Progni
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps