Heroma - MinTid Heroma - MinTid Free Get
Heroma - MinTid

Heroma - MinTid

2.1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-11-08

Size

13.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Heroma - MinTid Description
Nu kan du som arbetar hos en arbetsgivare som använder personal och tids-systemet Heroma sköta självservice direkt via telefonen, när det passar dig, var du än befinner dig.
I appen MinTid kan du ta del av aktuella arbetstider som uppdateras direkt vid schemaändringar eller när ärenden godkänns. Lika aktuella är arbetstiderna avseende kollegor vilket underlättar för dig att se vem som skall vara på plats och vem som kan vara lämpligt att kontakta. Självklart direkt från mobilen.

Du behöver inte längre ringa in sjukskrivningar på morgonen, utan det kan ske direkt från sjuksängen. Ledighetsansökan kan göras via telefonen när du sitter och diskuterar vid middagsbordet istället för att logga in i webbklienten för självservice.

Observera att detta är en klient till systemet Heroma och kräver att funktionerna är aktiverade hos din arbetsgivare. Exakt vilka processer som är tillgängliga beror på uppsättningen.

Heroma är ett komplett personalsystem för alla personalprocesser. Stöd för processer för rekrytering, personalutveckling, personaladministration, rehabilitering, schema och bemanning, vikariehantering, LAS-hantering och kursadministration.
I Sverige får över 900 000 medarbetare sin lön via systemet och stora flertalet erbjuds åtkomst via självservice.
Heroma - MinTid 2.1.0 Update
2018-11-08 Version History
Säkerhetsuppdateringar
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.0
Size:
13.7 MB
Update Date:
2018-11-08
Developer:
CGI Sverige AB
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps