HP HSEQ HP HSEQ Free Get
HP HSEQ

HP HSEQ

1.2.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-05-16

Size

27.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
HP HSEQ Description
Dette er HP Entreprenør AS sin app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om avvik, observasjoner, nestenulykker, ulykker og forbedringsforslag, samt en egen modul for dokumentasjon av gjennomførte sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for vernerunder og sikkerhetserklæringer.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i HP tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ Free» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.
HP HSEQ 1.2.1 Update
2019-05-16 Version History
Bug fixed.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.1
Size:
27.8 MB
Genre:
Business
Release Date:
2019-05-16
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps