iHungary iHungary Free Get
iHungary

iHungary

2.4.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-07-18

Size

10.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
iHungary Description
Érdekelnek Téged az iPhone-nal és az Apple világával kapcsolatos információk? Szeretnél első kézből értesülni az újdonságokról? Ha igen, akkor az iPhone Hungary alkalmazását neked találtuk ki. A honlapunk híreit mostantól az alkalmazáson keresztül is lehet olvasni,
iPhone, illetve iPadre optimalizált változatban.

Az alkalmazás segítségével felveheted a kapcsolatot az iDoki szervizes csapatával, nyitvatartási időben azonnal tudod őket hívni közvetlenül a programból, amikor pedig zárva vannak, akkor gyorsan, egyszerűen tudsz nekik üzenetet küldeni.

Kategóriák szerint is választhatsz a hírek közül, így ha téged például csak a pletykák érdekelnek, akkor nem kell más cikket végigpörgetned, hanem egyből olvashatsz. Megoszthatod őket Twitteren, Facebookon, emailben vagy akár SMS-ben.

Ha bekapcsolva hagyod az értesítéseket, akkor időnként küldünk rövid információkat, amennyiben olyan hír látott napvilágot ami kétségtelenül a breaking news kategóriájába tartozik. Ekkor meg sem kell nyitnod az alkalmazást, mégis pontosan tudni fogod, hogy mi történik az Apple háza táján.
iHungary 2.4.2 Update
2018-07-18 Version History
small code maintenance (delete old libraries)
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.4.2
Size:
10.2 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-07-18
Language:
English Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps