Informer Informer Free Get
Informer

Informer

1.2.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-02-11

Size

46.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Informer Description
Intr-o societate dinamica, in care timpul a devenit o problema, iar informatia aglomerata suporta modificari, ajungand de cele mai multe ori distorsionata la segmentul de populatie interesat, Novelty Software a creat “Sistemul Integrat Informer”.

Prin intermediul aplicatiei Informer Mobile (aplicatie oferita gratuit), cetatenii vor putea receptiona informatii de interes public transmise de primarii, gradinite si scoli iar in mod individual, fiecare parinte va putea primii informatii legate de activitatea scolara a copiilor (note, prezente, activitate, comunicari).

Fiecare cetatean va receptiona mesajele private despre copiii sai cat si mesajele publice transmise de gradinite, scoli, primarie si alte entitati cuprinse in grupul UAT-ului care a contractat serviciile “Informer”.

Sistemul integrat este conceput sa functioneze permanent; nu necesita costuri de niciun fel cand este instalat pe dispozitivele mobile ale “receptorilor”. Deasemenea aplicatia “mobile” va fi supusa permanent unui proces de dezvoltare, pentru a veni in intimpinarea nevoilor utilizatorilor.
Informer 1.2.5 Update
2020-02-11 Version History
Notifications
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.5
Size:
46.7 MB
Genre:
News
Update Date:
2020-02-11
You May Also Like