Jan de Wit & Zn Jan de Wit & Zn Free Get
Jan de Wit & Zn

Jan de Wit & Zn

5.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-08-09

Size

84.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Jan de Wit & Zn Description
Uitvaartonderneming Jan de Wit & Zn regelt en verzorgt de begrafenis of crematie van het begin tot het einde, waarbij we al het mogelijke doen om de persoonlijke wensen te vervullen.

Met meer dan 30 jaar de nodige ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende en persoonlijke wensen kunnen wij gerust zeggen dat we voor iedereen een passende uitvaart kunnen realiseren.

Op dit moeilijke moment in het leven kan uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn u adviseren en begeleiden bij het zoeken naar een manier van afscheid nemen die het beste bij u past.

Wij stimuleren u tijdens het uitvaartproces om een persoonlijke invulling aan de uitvaart en afscheidsplechtigheid te geven. Dit doen wij door handvatten te reiken en u hierdoor te inspireren in de mogelijkheden. Het belang van uw wensen staan altijd voorop, u bepaalt hoe en wat u wilt doen.

U kunt bij ons ook vooraf advies krijgen in onze informatiewinkel en uw eventuele wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart bespreken en laten vastleggen. Alle aspecten, zoals wat voor een uitvaart u wilt, de soort kist, welke bloemen, de muziekkeuze, de teksten voor advertentie, rouwbrieven en prentje en alles wat u van belang vindt, komen daarbij aan de orde.

Kortom, de volledige uitvaart kunt u bij ons vastleggen, volledig afgestemd op uw wensen. Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn biedt u een compleet pakket diensten. U hoeft niet met verschillende partijen zaken te doen, want bij ons vindt u alles onder één dak.


Met onze app kunt u op uw tablet of smartphone alle informatie bekijken en inspiratie opdoen voor de uitvaart.
Jan de Wit & Zn 5.0 Update
2017-08-09 Version History
• Diverse technische verbeteringen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
5.0
Size:
84.5 MB
Update Date:
2017-08-09
Developer:
Aggeloo.com
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps