Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2 Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2 Not Available
Removed from the App Store
Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2

Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2

1.02 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-12-09

Size

170.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2 Description
Ny versjon av "Jarle Waldemar - Min lille barnebibel".

I denne versjonen er tekstene og bildene de samme som i "Min lille barnebibel", men appen har fått flere lyder og touch-aktiverte bilder. De fem første sidene er gratis så du får en smakebit før kjøp. Obs! Appen er ikke kompatibel for iPad 1.

Jarle Waldemar har lest inn 23 spennende historier fra Det gamle testamentet og Det nye testamentet. Hør sinte, brølende løver i historien om Daniel i løvehulen! Se Jesus i båten når han stiller stormen, møt Moses som liten baby, se når Jerikos murer faller etter at Josvas menn har blåst i trumpetene! Og mange flere historier…

# 23 flotte bibelhistorier om Gud og Jesus og mennesker som opplever at Gud er med dem i hverdagen. Historiene er forenklet og oppsummerer hovedpoengene på et barnevennlig språk.
# Hver historie har underholdende animasjoner og lyder.
# Man kan selv lese og gjøre opptak. Man kan for eksempel ta opp når barnet leser eller dikter selv, eller når søsken, foreldre eller noen andre leser fra historiene.
# Menyene er tilrettelagt for barn, slik at det skal være enkelt å navigere og se de flotte illustrasjonene.

Med spennende lyder, lyse og fargerike illustrasjoner, og bibelhistorier med animasjon, er denne Appen blitt en favoritt for de yngste barna og foreldrene!

Innhold:
Gud skaper verden, Noahs ark, Abraham får et nytt land, Jakob drømmer, Moses i kurven, Moses leder folket ut av Egypt, De ti bud, Murene i Jeriko, Supersterke Samson, David og Goliat, Dronning Ester, Jona og hvalen, Daniels venner i ildovnen, Daniel i løvehulen, Jesus blir født i Betlehem, Jesus forteller historier, Jesus gjør mennesker friske, Jesus metter 5000, Jesus stiller stormen, Et måltid med sine venner, Jesus dør på korset, Jesus lever, Jesus drar til himmelen.

Lyd: Opphavsrett: www.freesfx.co.uk

Om oss: Hermon Forlag er et kristent kulturforlag som på en positiv måte vil formidle evangeliet om Jesus Kristus. Besøk www.hermon.no
Jarle Waldemar produserer en rekke innholdsrike produkter for barn for å formidle evangeliet på en kreativ måte. Besøk www.jarlewaldemar.no

Kontakt: ordre@hermon.no
Jarle Waldemar – Min lille barnebibel v.2 1.02 Update
2015-12-09 Version History
Fixed issue
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.02
Size:
170.9 MB
Genre:
Books
Update Date:
2015-12-09
Developer:
Hermon Forlag AS
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps