Kérdezz ! Felelek Kérdezz ! Felelek Free Get
Kérdezz ! Felelek

Kérdezz ! Felelek

Hivatalos Kérdezz ! Felelek

1.0 for iPhone
0

0 Ratings

Update Date

2017-12-22

Size

22.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Kérdezz ! Felelek Description
Üdvözlünk a hivatalos KÉRDEZZ ! FELELEK társasjáték első mobil verziójának oldalán. Ez a játék több, mint 500 kártyán keresztül mutatja be az irodalom és a művészetek ismert alakjait, földrajzi helyeket, az élővilág ritka egyedeit és elvont fogalmakat. A játék során felidézzük emlékezetünkből a korábbi ismereteinket, miközben számos új ismeretet szerzünk. A játékosok helyes válaszaik alapján haladnak előre a játéktáblán, és az nyeri meg a játékot, aki elsőként halad át a CÉL-on.

Ezt az app-ot azért hoztuk létre, mert mi magunk (a fejlesztőcsapat) nagy rajongói vagyunk ennek a játéknak, ami azt jelenti, hogy minden közös utazás - összejövetel alkalmával előkerült és játszottunk. Már többször gondoltunk arra, hogy milyen klassz lenne megcsinálni ennek a mobil verzióját, amikor is kiderítettük, hogy ki ennek a játéknak a jogtulajdonosa. Így felkerestük Egri Jánost az ötletünkkel és ő, nagy örömünkre igent mondott. Így készült el a KÉRDEZZ ! FELELEK mobil alkalmazás első verziója.

De itt nincs vége! Ha megfelelő fogadtatásban részesül a játék mobilos adaptációja, akkor továbbfejlesztjük és további funkcionalitással ruházzuk fel. Ha szeretnéd, hogy még több funkció és újabb kártyacsomagok legyenek a játékban kérünk, hogy értékeld az appot és írj egy véleményt. Köszönjük!

A játékban szereplő tartalom, szellemi termék és márkanév Egri János tulajdona és az alkalmazás az ő beleegyezésével és bevonásával készült el.

Funkciók:

- Kártyák: bökj hogy kapjál tippet
- Random kapsz új kártyát jobbra vagy balra húzással
- Elrejtett megfejtés: lehúzásra jelenik meg a megfejtés
- Shake to undo - rázd meg és visszaléphetsz az előző kártyára
- Töltsd le a táblát

Jó szórakozást kívánunk!
Kérdezz ! Felelek 1.0 Update
2017-12-22 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
22.8 MB
Update Date:
2017-12-22
Developer:
Andras Sipos
Language:
English
More
In-App Purchases:

A nagy kártyadoboz $4.99

More
You May Also Like
Developer Apps