Kamperen Kamperen Free Get
Kamperen

Kamperen

3.3.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-02-29

Size

27.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Kamperen Description
De Kamperen app is bedoeld voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Je vindt hier alle Natuurkampeerterreinen van Nederland (en inmiddels ook Frankrijk): zo’n 138 terreinen in totaal. Op deze Natuurkampeerterreinen staan rust, ruimte en vrijheid centraal. Verwacht geen animatieteams, kantines of stacaravans, maar wel goede sanitaire voorzieningen en oneindig genieten van de natuur. Vaak is er een slechtweervoorziening aanwezig en kun je er een kampvuurtje maken.

Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen heb je de Natuurkampeerkaart nodig. Deze zit in Het Groene Boekje (de groenste kampeergids van Nederland) en is te koop op de Natuurkampeerterreinen, bij de ANWB, Bever en diverse (reis)boekhandels. Ook kun je de kaart met of zonder Het Groene Boekje bestellen via www.natuurkampeerterreinen.nl.

De Kamperen app is in 2017 flink vernieuwd: Het design is gewijzigd en je kunt nu eenvoudiger zoeken en navigeren. Ook kun je terreinen als favorieten opslaan en direct reviews schrijven (én inzien). Op de startpagina lees je het laatste nieuws en de wijzigingen op de Natuurkampeerterreinen. Je hoeft je locatievoorziening niet per se aan te hebben staan, maar je hebt wel een internetverbinding nodig.
Kamperen 3.3.1 Update
2020-02-29 Version History
- Foutverbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.3.1
Size:
27.5 MB
Genre:
Travel
Update Date:
2020-02-29
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps