Kennys Prinsys ESS Kennys Prinsys ESS Free Get
Kennys Prinsys ESS

Kennys Prinsys ESS

4.8.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-10-23

Size

25.0 MB

Screenshots for iPhone

Kennys Prinsys ESS Description
Met de Kennys Prinsys ESS-app kunnen medewerkers van organisaties die personeelsinformatie- en registratiesysteem Prinsys gebruiken zelf gegevens raadplegen en mutaties maken. Met de app kan dit op ieder tijdstip van de dag en waar zij zich op dat moment bevinden. Denk hierbij aan het inzien van het verlofsaldo en het kunnen aanvragen van verlofuren.

Ook kunnen medewerkers contactgegevens van collega's opvragen en hen met één druk op knop bellen of een bericht sturen. De app is dan ook één van de bouwstenen voor Employee Selfservice, waardoor medewerkers toegang hebben tot hun eigen HR-gegevens. Dit leidt tot een grotere werknemertevredenheid en optimalisering van processen.

De Kennys Prinsys ESS-app biedt de leidinggevende toegevoegde waarde doordat de verlofaanvragen en andere mutaties overzichtelijk worden weergegeven. Dit door de verlofaanvragen in een kalenderweergave weer te geven en een lijst van mutatieaanvragen te tonen. Op basis hiervan kunnen de aanvragen eenvoudig worden goed- of afgekeurd.

De huisstijl van de applicatie is volledig op maat te maken, passend bij uw organisatie.
Kennys Prinsys ESS 4.8.3 Update
2020-10-23 Version History
Diverse stabiliteitsverbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.8.3
Size:
25.0 MB
Genre:
Business
Update Date:
2020-10-23
Developer:
Kennys B.V.
Language:
Dutch English French German Portuguese
More
You May Also Like