Kennys HRM Kennys HRM Free Get
Kennys HRM

Kennys HRM

4.9.02 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-07-04

Size

23.8 MB

Screenshots for iPhone

Kennys HRM Description
Met de Kennys Prinsys ESS-app kunnen medewerkers van organisaties die personeelsinformatie- en registratiesysteem Prinsys gebruiken zelf gegevens raadplegen en mutaties maken. Met de app kan dit op ieder tijdstip van de dag en waar zij zich op dat moment bevinden. Denk hierbij aan het inzien van het verlofsaldo en het kunnen aanvragen van verlofuren.

Ook kunnen medewerkers contactgegevens van collega's opvragen en hen met één druk op knop bellen of een bericht sturen. De app is dan ook één van de bouwstenen voor Employee Selfservice, waardoor medewerkers toegang hebben tot hun eigen HR-gegevens. Dit leidt tot een grotere werknemertevredenheid en optimalisering van processen.

De Kennys Prinsys ESS-app biedt de leidinggevende toegevoegde waarde doordat de verlofaanvragen en andere mutaties overzichtelijk worden weergegeven. Dit door de verlofaanvragen in een kalenderweergave weer te geven en een lijst van mutatieaanvragen te tonen. Op basis hiervan kunnen de aanvragen eenvoudig worden goed- of afgekeurd.

De huisstijl van de applicatie is volledig op maat te maken, passend bij uw organisatie.
Kennys HRM 4.9.02 Update
2022-07-04 Version History
- Diverse stabiliteitsverbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.9.02
Size:
23.8 MB
Genre:
Business
Update Date:
2022-07-04
Developer:
Kennys B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Portuguese
More
You May Also Like