Ledennet Ledennet Free Get
Ledennet

Ledennet

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-12-22

Size

26.4 MB

Screenshots for iPhone

Ledennet Description
De Stb ledenapp is volledig geïntegreerd met uw Stb CRM systeem en maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze een community met uw leden te bouwen.

Zo worden werkgroepen inzichtelijk gemaakt inclusief de participanten en hun respectievelijke rol in deze werkgroepen. Documenten kunnen worden gedeeld en per agendapunt worden gegroepeerd. Vergaderingen kunnen worden gepland, aangegeven kan worden waar de vergadering plaats vindt en wie aanwezig is. Leden kunnen middels de app eenvoudig met elkaar contact zoeken en in de mijn omgeving hun eigen informatie onderhouden. De leden hebben zo de relevantie informatie direct bij de hand, dit levert ledenbinding en ledentevredenheid. De informatie van de app kan alleen worden benaderd na het volgen van een inlog procedure.

De app bespaart het secretariaat veel coördinatie, afstemming en distributiewerk.

In een oogopslag zijn de details van de samenwerking zichtbaar, op elk icoon kan worden doorgeklikt om de relevante informatie op te vragen. Ook is inzichtelijk welke bijeenkomsten er gepland zijn en wie daaraan deelnemen.

Dit alles is volledig geïntegreerd met uw Stb CRM systeem. Alle gegevens staan op een plek veilig opgeslagen en hoeven maar één keer te worden ingevoerd.
Ledennet 1.0 Update
2018-12-22 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
26.4 MB
Genre:
Business
Update Date:
2018-12-22
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps