Lleure Quàlia Lleure Quàlia Not Available
Removed from the App Store
Lleure Quàlia

Lleure Quàlia

Reskyt

1.0.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2016-05-31

Size

28.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Lleure Quàlia Description
Quàlia és l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba relacionats amb el món de l’educació en el lleure que pretén potenciar les qualitats i valors dels infants. Entenem l’educació no formal com un espai d’educació en valors, un temps de creixement personal, creatiu, d’aprenentatge i diversió.

Oferim diferents serveis dirigits a escoles, Ampes i ajuntaments com la gestió dels menjadors escolars, casals i esplais de temporada, extraescolars, colònies i tallers amb valors. Gestionem també la Casa de Colònies de la Vall de Boí oferint colònies escolars personalitzades i adaptades a les necessitats de cada centre, així com estades per a famílies, grups o entitats.

Treballem des d’un punt de vista integral amb la màxima qualitat, combinant l’experiència en el sector de l’alimentació i la restauració col·lectiva, amb l’educació en valors a través del lleure. Tenim un equip d’educadors formats, amb experiència i amb un gran valor humà que es preocupen pel benestar de l’infant. Persones dinàmiques i alegres. Totes elles estan acreditades amb el títol de monitor de lleure, entre d’altres. A més a més, comptem amb una guia de bones pràctiques del monitor on es recullen reflexions, directrius i actituds que defineixen la nostra manera de treballar amb les persones.

Pel nostre ADN, tenim especial sensibilització en l’atenció de nens amb discapacitat del centre educatiu, famílies o entitats i empreses posant les màximes facilitats i oferint assessorament i suport a l’equip escolar i als pares.

El projecte de Quàlia neix com una iniciativa empresarial més de l’Associació Alba, entitat sense afany de lucre que treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental de l’Urgell i la Segarra. La nostra missió és donar ocupació a aquestes persones i generar recursos per a tota l'entitat.
Lleure Quàlia 1.0.1 Update
2016-05-31 Version History
Mejoras en la aplicación
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.1
Size:
28.9 MB
Update Date:
2016-05-31
Developer:
Reskyt
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps