Locum

Locum

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-09-21

Size

14.1 MB

Screenshots for iPhone

Locum Description
LOCUM biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor de overname van diensten onder huisartsen. Hierbij staan een doordachte profilering en real-time status updates garant voor een optimale gebruikerservaring.

REGISTRATIE – Registreer je als praktijkhouder of als waarnemer. Beide kan ook. Gebruik dan verschillende email adressen.

HUISARTSENPOST – Praktijkhouders selecteren hun vaste huisartsenpost. Waarnemers selecteren alle huisartsenposten waar ze actief zijn.

HIS – Praktijkhouders selecteren het HIS systeem van hun praktijk. Waarnemers selecteren alle HIS systemen waar ze mee vertrouwd zijn of een voorkeur voor hebben. Vul je als waarnemer niets in? Dan gaat LOCUM ervan uit dat je met alle 14 (!) systemen vertrouwd bent!

BESCHIKBAARHEID – Waarnemers vullen hun beschikbaarheid in; er zijn drie time slots per weekdag.

BESCHIKBAARHEIDSHERINNERING – Wil je als waarnemer je beschikbaarheden per periode aanpassen? Doe dat dan via ‘Instellingen’. Let op: matches worden alleen getoond voor de periode waarvoor je je beschikbaarheden hebt vastgelegd. Wil je het aantal matches beperken? Plan je beschikbaarheidsherinnering dan eerder in.

PUSHBERICHTEN – Activering pushberichten gaat via ‘Instellingen’. Je ontvangt alleen pushberichten als je bent ingelogd!

VERKOOP DIENST – Praktijkhouders gaan naar hun dienstenpagina en klikken rechtsboven in het scherm op ‘+’. Eerste keuze is tussen huisartsenpost of praktijk. Daarna de datum. Na invulling tijden volgt tariefkeuze: zelf tarief opgeven of waarnemer een bod laten doen. Bij meerdaagse diensten opmerkingen bij de eerste dienst van de reeks plaatsen. Bij meerdaagse diensten de vraag ‘Wilt u meer diensten aanbieden?’ met ja beantwoorden. In het vervolgscherm verschijnt automatisch de volgende werkdag met alle velden pre-filled, weer bevestigen etc., totdat de reeks voltooid is.

MEERDAAGSE DIENSTEN – Meerdaagse diensten worden modulair aangeboden. De reeks kan daardoor in één keer, maar ook in delen worden verkocht. Wil je het liefst meerdere diensten tegelijk verkopen? Zet dat dan onder ‘Opmerkingen’ bij de eerste dienst van de reeks.

VASTE WAARNEMINGEN – Zoek je een vaste waarnemer voor een bepaalde dag van de week? Plaats de dienst dan over een aantal weken, vergezeld van je verzoek. De app maakt er automatisch een reeks van.

REACTIES VAN WAARNEMERS – Op plaatsing van een dienst volgt nooit meer dan één reactie tegelijk. Het is als praktijkhouder dus zaak om tijdig te reageren. Wanneer een reactie wordt afgewezen omdat een bod te hoog was, dan wordt de dienst opnieuw zichtbaar gesteld voor alle kandidaten.

STATUS DIENSTEN – De status van ‘Diensten’ bij de praktijkhouder is: Open, Reageren, en Verkocht. De status van ‘Mijn diensten’ bij de waarnemer is: Benaderd, Overgenomen, en Afgewezen (als bod is afgewezen, kan worden hernieuwd). In beide gevallen worden de diensten per maand in kalendervolgorde getoond. Daarnaast kunnen diensten bij de waarnemer ook anders worden bekeken, in de rubrieken: Match, Benaderd, en Overgenomen, telkens op datum geordend.

OVERNAME VAN DIENSTEN DOOR WAARNEMER– Op het scherm van ‘Mijn diensten’, dat standaard op de lopende maand opent, zie je als er matches zijn rechtsboven een rode stip met daarin een wit getal dat het aantal beschikbare matches aangeeft. Als je erop klikt dan kom je op de ‘Matches’ pagina, waarbij de middelste kolom de matches bevat waar je op kunt reageren. In de andere kolommen staat informatie over diensten waarop je al gereageerd hebt maar waar je nog geen bevestiging van hebt ontvangen, en over diensten die je hebt overgenomen. De rest wijst zich vanzelf.


BEVESTIGING – Na akkoord praktijkhouder op reactie van de waarnemer is de overname bevestigd. Contracten en facturering lopen buiten het platform om.

"Zeer gebruiksvriendelijke, mooi vormgegeven app. Je bepaalt zelf wanneer je kan werken. Vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd.” M. Zeijlemaker, huisarts.

Simpel en zonder kosten, dus meteen aan de slag!
Locum 1.0 Update
2020-09-21 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
14.1 MB
Genre:
Business Medical
Update Date:
2020-09-21
Developer:
DTT Multimedia B.V.
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps