Marketing Madness Marketing Madness Free Get
Marketing Madness

Marketing Madness

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-03-09

Size

28.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Marketing Madness Description
Marketing Madness dvodnevna je konferencija interaktivnog karaktera koja povezuje mlade proaktivne individualce željne novih znanja iz područja marketinga i područja njegove primjene. Konferencija pruža uvid u aktualne trendove koji se primjenjuju u Hrvatskoj i svijetu, a kroz iskustva najboljih i najuspješnijih profesionalaca razvija ideje za kreativno rješavanje problema. Cilj nam je sagledavati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i ''know-how'' radionica.

Konferencija će okupiti 500 najboljih studenata i mladih, ambicioznih individualaca iz Hrvatske i regije. Ekonomski fakultet u Zagrebu projekt je prepoznao kao projekt od iznimne važnosti za sve studente te je za potrebe istog odobrio korištenje najveće, kongresne dvorane na fakultetu oba dana događaja. Budući da je konferencija neprofitnog karaktera svim posjetiocima osigurava se mogućnost besplatnog sudjelovanja na konferenciji.

Projekt će se odvijati kroz dva dana, a svaki je dan zamišljen kao jedna tematska cjelina.
Tijekom prvog dana zainteresirane individualce, kroz dinamične panel-diskusije i interaktivna predavanja, upoznajemo s aktualnim trendovima u svijetu PR-a (odnosa s javnošću).
Drugi dan obuhvaća ulogu i važnost oglašavanja u današnjem svijetu brzih i značajnih promjena.

Teme oba dana bit će isprepletene sa recentnim trendovima u svijetu odnosa s javnošću te u svijetu oglašavanja.
Oba dana bit će prožeta radionicama koje će biti povezane i sa samim temama konferencije.
Veoma bitan element konferencije je i druženje studenata sa predavačima nakon konferencije („networking“) koji će se odvijati u različitim caffe-barovima ili lounge prostorijama sponzora gdje će se studenti i ostali sudionici družiti.
Marketing Madness 1.0 Update
2018-03-09 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
28.4 MB
Update Date:
2018-03-09
Developer:
mStart d.o.o.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps