MINI Motor AG MINI Motor AG Free Get
MINI Motor AG

MINI Motor AG

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2012-05-03

Size

10.4 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
MINI Motor AG Description
Cauti un automobil care sa te conduca spre o noua aventura in fiecare zi, cu un consum mic de carburant? Perfect, te asteptam la dealerul tau MINI, Motor AG! Poti alege orice model incepand cu super-sportivul MINI Cooper S pana la primul model cu 4 portiere, MINI Countryman; le avem pe toate, pregatite pentru pilotul din tine! Iar daca propriul tau MINI si-a pierdut din stralucire, programeaza-i o vizita la Motor AG Service, unde specialistii nostri MINI se vor asigura ca il readuc la forma maxima in cel mai scurt timp. Fa-ne o vizita cat mai curand sa te bucuri de distractia de condus fara limite!

Suntem mandri sa iti prezentam prima aplicatie din AppStore dedicata celor mai mari iubitori MINI din Romania, si te asiguram ca ne-am straduit sa o facem cat mai atractiva si usor de utilizat, astfel incat tu sa iti gasesti rapid modelul MINI dorit. In plus, Motor AG iti ofera GRATUIT acces 24/7 la un stoc important de automobile MINI, actualizat zilnic, dar si la ofertele speciale Motor AG. Fiecare automobil din sectiunea iSTOC / STOC ACTUAL este nou, beneficiaza de garantie si pachetul gratuit MINI Service Inclusive. In sectiunea iSTOC / AUTOMOBILE RULATE vei gasi automobile rulate la cel mai convenabil pret pentru tine.

Alte avantaje pe care le ofera aplicatia si care iti vor taia rasuflarea:

- contactarea rapida (un singur click) a specialistilor de vanzari MINI
- transmiterea unei cereri de Buy Back pentru autoturismul tau actual
- descarcarea celor mai noi cataloage in format PDF
- crearea unui cont propriu, care iti ofera acces la evenimentele MINI Motor AG
- socializarea cu alti fani MINI pe pagina de Facebook MINI Motor AG
- si altele…

Iar daca deja ai fost la noi in showroom sau service si vrei sa ne transmiti o nota pentru experienta ta fata de serviciile oferite de Motor AG o vei putea face in cativa pasi, prin intermediul chestionarului din aplicatie.

BE MINI. DO YOU DARE?

Motor AG este dealer BMW si MINI, cu rezultate exceptionale in fiecare an de activitate. In centru auto din Pitesti, cele doua marci beneficiaza de zone dedicate vanzarii de modele noi si rulate, spatiu service si vanzare piese de schimb originale, iar din 2010 este functional si showroom-ul BMW din Rm. Valcea. Motor AG este dealer-ul cu cele mai bune rezultate din provincie dupa numarul de livrari auto, si unul dintre dealerii cu cele mai bune rezultate din punct de vedere al satisfactiei clientilor.

Fiecare versiune a acestei aplicatii va include sectiuni noi, informatii aditionale si alte avantaje. Aplicatia cuprinde atat versiunea pentru iPhone, cat si versiunea pentru iPad.
MINI Motor AG 1.0 Update
2012-05-03 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
10.4 MB
Update Date:
2012-05-03
Developer:
Vitality Media
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps