Mobilito Mobilito Free Get
Mobilito

Mobilito

4.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-04-14

Size

94.0 MB

Screenshots for iPhone

Mobilito Description
Welkom bij de app van Mobilito!

In beweging brengen is ons vak en onze passie. Mobilito is een jong, innovatief sportcentrum waar training en therapie naast elkaar plaatsvinden.
Het centrum is voorzien van moderne apparatuur, een grote zaal voor groepsactiviteiten (zoals total body, spinning enz.), voldoende douches en kleedruimtes, een zonnebank en sauna.

Het centrum is uitstekend bereikbaar met auto (voldoende gratis parkeergelegenheid), fiets en openbaar vervoer (bushalte voor de deur).

In ons centrum wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. De uitgebalanceerde fitnesslijn is multifunctioneel en uitermate geschikt voor training waarbij uw gezondheid op de voorgrond staat. De nieuwste krachtapparaten zijn makkelijk te bedienen, veilig, nauwkeurig in te stellen en comfortabel. Ook de cardio-apparatuur is uiterst modern en biedt vele motiverende trainingsmogelijkheden. De apparatuur kan speciaal op uw programma worden ingesteld. Verder heeft de cardio-apparatuur de mogelijkheid om automatisch de weerstand aan te passen tijdens uw workout, bijvoorbeeld wanneer u op een niet-effectieve hartfrequentie aan het trainen bent.
Mobilito 4.0 Update
2017-04-14 Version History
• Kleine aanpassingen & verbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.0
Size:
94.0 MB
Update Date:
2017-04-14
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps