MyAccount Telekom MyAccount Telekom Free Get
MyAccount Telekom

MyAccount Telekom

17.7.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-12-02

Size

160.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
MyAccount Telekom Description
Cu noua aplicație Telekom ai toate informațiile despre consum și serviciile tale într-un singur loc – cel mai bun instrument pentru monitorizarea costurilor și serviciilor Telekom. 

Ai acces simplu și rapid la sumar profil ca să monitorizezi costurile tuturor serviciilor tale. De asemenea, noua aplicație Telekom îți oferă cea mai rapidă și sigură metodă pentru plată facturilor și reîncărcarea numerelor prepaid cu un singur click folosind plata cu cardul. Gestionează serviciile tale și ale celor dragi oricând și oriunde.

O experiență rapidă, cursivă și robustă reprezintă nucleul noii aplicații Telekom, ca să ai puterea de a gestiona toate serviciile tale.
MyAccount Telekom 17.7.5 Update
2020-12-02 Version History
Ținem mult la experiența ta cu Telekom, de aceea venim cu actualizări care te ajută să-ți gestionezi opțiunile, facturile și serviciile de fiecare dată mai simplu, mai rapid, direct într-o singură aplicație.

Am lansat o versiune nouă! Acest release vine nu numai cu un design nou și un set nou de funcționalități, dar și cu garanția unei experiențe rapide, fiabile și plăcute.
More
More Information
Price:
Free
Version:
17.7.5
Size:
160.8 MB
Update Date:
2020-12-02
Language:
Romanian
More
You May Also Like