Phone2Go Phone2Go Free Get
Phone2Go

Phone2Go

2.0.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-08-20

Size

90.1 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Phone2Go Description
Hantera samtal direkt i din mobil:
Med Phone2Go kan du koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Ni får ett komplett hänvisningssystem med bl.a: avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration m m som sköts direkt via app i din mobiltelefon.

Fastnätsnummer i mobilen:
Med Phone2Go MEX kan du knyta befintliga direktvalsnummer i växeln till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer - fastnätsnumret. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Koppla aktivt samtal mellan dina enheter:
Om du svara i mobilen kan du flytta över samtalet till din fasta telefon när du kommer till ditt kontor och fortsätta där. Med Phone2Go får du full frihet och använder den telefon som passar bäst. Alltid!

Profiler bestämmer hur och var du vill svara:
En av de mest värdefulla funktionerna är att du inte behöver hålla koll på dina kollegors olika direkt- och mobilnummer. Det räcker att du kan namnen. Dina kollegor ställer in hur de vill svara med sina profiler.

Full kontroll på kollegor och köer:
Ha kolla på om dina kollegor är upptagna eller lediga så slipper du vänta i onödan. Logga in i och ut ur köer direkt i appen.

Ring gratis inom växeln:
Med Phone2Go spelar det ingen roll om ni har kontor runt om i Sverige eller i andra delar av världen, alla anknytningar ansluter till samma växel och ni ringer helt kostnadsfritt mellan kontoren.
Phone2Go 2.0.3 Update
2020-08-20 Version History
- Sort queue members
- General bugfixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.3
Size:
90.1 MB
Update Date:
2020-08-20
Developer:
Weblink IP Phone AB
Language:
English Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps