Politiko.al Politiko.al Free Get
Politiko.al

Politiko.al

Granit Gjana

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-04-22

Size

4.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Politiko.al Description
Politiko.al është një media e re online, e themeluar nga gazetari Alfred Lela në mars 2017. Synimi i Politiko është informimi në kohë reale i ngjarjeve të fundit politike, por edhe zhvillimeve të tjera, si kronikë e zezë, showbiz, sport, etj.

Moto e Politiko është: Lajmet janë të vjetra, e re është çfarë fshihet pas tyre. Ne hulumtojmë përtej lajmit për të shpalosur për lexuesit pamje të reja dhe të pathëna.

Ne e dimë se lajmet politike nuk janë aksidente, me përjashtime të rralla, ato janë synime, taktika apo strategji të aktorëve të politikës.

Ne i japim rëndësi ‘historisë së një lajmi’, dhe e interpretojmë atë, si nëpërmjet hulumtimeve gazetareske, ashtu edhe me anë të editorialeve, opinioneve apo komenteve.
Politiko.al 1.0 Update
2018-04-22 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
4.8 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-04-22
Developer:
Granit Gjana
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps