Poveste Urbana Poveste Urbana Free Get
Poveste Urbana

Poveste Urbana

Mediafax Group

1.0.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-07-23

Size

3.2 MB

Screenshots for iPhone

Poveste Urbana Description
Aplicatie gratuita care promoveaza cladiri și monumente istorice din 7 orașe ale Romaniei: Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara şi Craiova.

Descarca aplicatia Poveste Urbana si descopera cele mai frumoase si interesante cladiri istorice, vile de epocă si case boieresti, pierdute in zgomotul cotidian din Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara şi Craiova!

La ce-ti foloseste aplicatia Poveste Urbana?

- Iti localizeaza pe harta cele mai apropiate obiective din orasul tau, iar tu poti sa-ti faci singur circuitul turistic
- Iti spune povestile personalitatilor si ale vremurilor care au marcat cladirile, cartierele sau bulevardele din calea ta
- Iti ofera detalii despre perioada istorica, stilul și arhitectul care si-au pus amprenta asupra locului vizitat

Fie ca iti doresti sa vizitezi un oras nou sau pur si simplu sa fii turist in orasul tau, creeaza-ti propriul traseu turistic si hai la plimbare!

Poveste Urbana este un proiect cultural initiat de Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro si ING Bank, cu sprijinul Mediafax Group ce isi propune sa readuca in constiinta oraseanului frumusetea urbana arhitecturala a vechilor cladiri, ascunse in agitatia de zi cu zi.
Poveste Urbana 1.0.0 Update
2015-07-23 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.0
Size:
3.2 MB
Genre:
Travel Lifestyle
Release Date:
2015-07-23
Developer:
Mediafax Group
Language:
English Romanian
More
You May Also Like
Developer Apps