Release Release Free Get
Release

Release

4.0.4 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-09-25

Size

10.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Release Description
Softwaresystemen worden groter en complexer. Continu werken we aan nieuwe methoden, technieken en tools om het bouwen van applicaties te vergemakkelijken en te versnellen. Wie niet achterop wil raken moet weten wat zich op dit gebied zoal afspeelt. Release biedt praktische informatie en tips voor analisten, ontwerpers, software engineers en testers. Een greep uit de relevante onderwerpen: methoden en technieken zoals UML, Agile, het gebruik van use cases, ontwikkelen voor Mobiele Apps, DevOps, Cloud development op platformen als Azure, alsmede uiteraard de ontwikkelingen op het gebied van applicatieintegratie, microservices en het testen van software. Release biedt een nieuwsrubriek met berichten over nieuwe versies en producten, relevante onderzoeken en agenda. Verder interviews en praktijkverhalen die inzicht geven in de praktijk van andere teams. Met haar eigen Vacature portal brengt Release ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

Release richt zich op degenen die verantwoordelijk zijn voor het initiëren, ontwikkelen, invoeren en begeleiden van informatiesystemen in organisaties: hoofden automatisering, hoofden programmering, informatie-analisten, systeemontwerpers, -analisten en -programmeurs, applicatieontwerpers en -programmeurs. Hierbij spelen ook testers van deze systemen en applicaties een belangrijke rol.
Release 4.0.4 Update
2019-09-25 Version History
Met deze release is een Auteursoverzicht toegevoegd en heeft de Videorubriek een indeling op onderwerp gekregen. Voorts zijn de swipe-mogelijkheden verbeterd en is de stabiliteit en performance aangepakt
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.0.4
Size:
10.0 MB
Genre:
Business News
Update Date:
2019-09-25
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps