SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó Free Get
SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó

SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó

Scanbuy Inc

2.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2014-01-06

Size

14.2 MB

Screenshots for iPhone

SafeBrand: Vonalkód és QR kód olvasó Description
A SafeBrand egy univerzális mobil alkalmazás – beépített vonalkód-olvasó szoftverrel - amely hozzáférést biztosít a gyártók és márkatulajdonosok által jóváhagyott hiteles és teljes körű termékinformációkhoz. A folyamatosan bővülő termékadatbázisnak köszönhetően nap, mint nap újabb és újabb termékről tudhat meg a többet az igényes és körültekintő fogyasztó.

Kedvenc termékével kapcsolatos promóciókra kíváncsi? Csak olvassa le az alkalmazással a vonalkódját és amennyiben a gyártó elérhetővé tette adatbázisunkban, máris hozzáférhetővé válnak az Ön számára az éppen aktuális akciók, promóciók.

Tudatos fogyasztó? Érdekli a termék összetétele, eredete vagy egyéb kiegészítő információk? Olvassa le a termék vonalkódját és tudjon meg többet, mielőtt dönt a megvásárlásáról.

QR kódot lát a csomagoláson vagy névjegykártyán? Nem gond!
Az alkalmazás bármilyen, a hétköznapi életben előforduló vonalkód típust olvas, a terméken jellemzően eredendően megtalálható hagyományos EAN / GS1 típusú lineáris vonalkódokat és a leginkább marketing céllal feltüntetett kétdimenziós QR kódokat egyaránt.

A SafeBrand alkalmazást használva biztosan nem marad vonalkód olvasatlanul! Csak indítsa el az alkalmazást és telefonjával máris eléri a gyártók által közvetlenül biztosított és ellenőrzött termékinformációkat.

Ossza meg, ajánlja kedvenc termékeit ismerőseinek az integrált Facebook és Twitter kapcsolaton keresztül!

Minimális rendszerkövetelmény: OS 5.0 +
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
14.2 MB
Update Date:
2014-01-06
Developer:
Scanbuy Inc
Language:
Hungarian
More
You May Also Like
Developer Apps