Salutcat Salutcat Free Get
Salutcat

Salutcat

2.3.12 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-02-14

Size

122.2 MB

Screenshots for iPhone

Salutcat Description
Prova Salutcat durant 15 dies de manera gratuïta i fes consultes il·limitades als nostres metges i metgesses. Et respondran en menys de 2 minuts!

Salutcat és l'aplicació de salut de Mútuacat que et permetrà gestionar tots els dubtes de salut, de manera segura i fàcil. Podràs parlar amb les nostres metgesses, metges i especialistes, i fer consultes instantànies i il·limitades a través del xat.

En cas de ser mutualista de Mútuacat, disposant de Salutcat podràs gestionar de manera personalitzada la teva salut i el teu benestar, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Podràs alhora controlar les autoritzacions, consultar la guia mèdica i resoldre tots els dubtes sobre la teva pòlissa de salut.

El nostre equip està format per metgesses i metges col·legiats, de diferents especialitats. Si busques una cardiòloga, un ginecòleg, una psicòloga, un pediatre, nutricionista, terapeuta de parella, entrenador personal... Salutcat et permetrà xatejar-hi sense limitació.

Si el metge, metgessa o especialista està disponible, apareixerà en verd i et contestarà a l'instant, si no ho està, apareixerà en vermell i et contestarà quan torni a estar en línia.

A través del xat podràs enviar fotos, vídeos, analítiques i informes mèdics amb encriptació i compliment de RGPD. El servei és il·limitat. Pots consultar les vegades que vulguis, amb tots els professionals que vulguis. La consulta mai es tanca i la persona amb qui estiguis parlant et farà un seguiment, com si fos el metge o la metgessa de família.

L'aplicació també et permetrà mantenir un historial mèdic simplificat, i gaudir d'un servei personalitzat quan parlis amb els/les especialistes.

Amb Salutcat extreuràs un codi QR en cas d'emergència, que emmagatzemarà tota la teva informació vital en cas d'accident. Mantenir actualitzat el registre dels informes mèdics, tractaments, al·lèrgies i malalties et pot salvar la vida.

També podràs consultar la guia mèdica del producte que tinguis contractat amb Mútuacat o, si encara no ets mutualista, la guia mèdica del nostre producte d'assistència sanitària Tot Salut Complet.

A Salutcat disposaràs d'atenció comercial personalitzada i, per als que ja formeu part de Mútuacat, atenció al mutualista. Aquesta permetrà demanar hora amb el teu metge o metgessa habitual, enviar autoritzacions, i gestionar tots els aspectes de la pòlissa de manera directa i personalitzada.

Principals funcions:
- Mantenir actualitzat i centralitzat el teu historial mèdic i els teus informes.
- Demanar hora al metge o a l'especialista.
- Gestionar les autoritzacions i les peticions de servei.
- Consultar la guia mèdica.
- Disponibilitat de QR per emergències
- Obtenir resposta immediata dels nostres doctors i especialistes.
- Funcionament igual que altres aplicacions com el WhatsApp.
- Enviament de fotos, vídeos, analítiques i informes mèdics a través del xat.
- La consulta mai es tanca i sempre pots continuar xatejant amb el mateix professional.
- Historial mèdic en línia accessible per a tu i l'especialista amb qui estiguis parlant.

Pots provar el xat mèdic i parlar directament amb metges sense cap cost. Aprofita l'oportunitat i xateja; que no et quedin dubtes sobre la teva salut i el teu benestar. L'equip mèdic estarà encantat d'ajudar-te en tot el que necessitis.
Salutcat 2.3.12 Update
2022-02-14 Version History
- Mejoras de rendimiento.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.3.12
Size:
122.2 MB
Update Date:
2022-02-14
Developer:
Mutua Manresana
Language:
Catalan Spanish
More
You May Also Like