Sveznalica - Свезналица Sveznalica - Свезналица Free Get
Sveznalica - Свезналица

Sveznalica - Свезналица

Vladimir Atanackovic

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-07-05

Size

58.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Sveznalica - Свезналица Description
У данашње време када су наша деца преплављена информацијама различитог садржаја несвојственог њиховим узрастима, тешко је изабрати метод да би се изабрали прикладни садржаји и презентовали им на њима прихватљив начин.

Ово је пројекат групе амбициозних и младих људи окупљених око једне идеје да се кроз игру, такмичење и модерне начине учења деци приближе основи опште културе и образовања.

Кроз овај квиз деца ће играјући се проћи од биологије, физике, књижевности,уметности, религије до наше традиционалне културе и историје.

Овај квиз може бити модеран подсетник за припрему завршних испита за малу матуру.

Квиз је намањен деци основношколског узраста и питања су конципирана од оних за најмлађе основце, до оних која се јако добро могу користити као подсетник за испит мале матуре, коју полажу ученици осмог разреда.

Корисници апликације могу бити и одрасли који желе да на занимиљив начин обнове и провере своје познавање културе и општег образовања.

Тип одговарања је кроз понуђене опције и у ограниченом временском року, тако да буде занивљив и динамичан. Рангирање резултата, како у оквиру својих игара, тако и онлине касније на нивоу свих корисника.

Велика база питања која се редовно ажурира како би квиз био још бољи и занимљивији.

Желимо да Вам буде замиљиво док се играте, такмичите и учите, а све Ваше сугестије су нам добро дошле.

Све сугестије можете послати путем мејла на адресу sveznalica@oss.rs или путем наше Фејсбук странице на адреси https://www.facebook.com/kvizsveznalica
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
58.9 MB
Update Date:
2017-07-05
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps