Tingujt e kafshëve SHQIP Tingujt e kafshëve SHQIP Free Get
Tingujt e kafshëve SHQIP

Tingujt e kafshëve SHQIP

1.1.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-04-12

Size

33.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Tingujt e kafshëve SHQIP Description
"Tingujt e kafshëve SHQIP" është aplikacion edukativ për fëmijë, i cili i mundëson atyre të njohin zërat dhe të eksplorojnë imazhet e kafshëve!
Në këtë aplikacion kafshët dhe shpendët janë të ndara në kategori:

1) Kafshët e fermës
2) Kafshët e egra
3) Gjitarët
4) Zogjtë
5) Kafshë shtëpie
6) Kafshët e ujit

Ky aplikacion përmban më shumë se 100 tinguj të kafshëve të llojllojshme dhe imazhe HD.
Tingujt e kafshëve SHQIP 1.1.2 Update
2020-04-12 Version History
* Compatible with iPad
* Made improvements on elements in screens like button, texts, images
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.2
Size:
33.6 MB
Genre:
Education Games
Update Date:
2020-04-12
Developer:
Egzon Arifi
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps