Apacta Apacta Free Get
Apacta

Apacta

2.7.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-04-10

Size

18.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Apacta Description
Værktøj er til håndværkeren, papirarbejde er til bogholderiet
Apacta samler håndværkerbranchens administrative opgaver i én simpel og brugervenlig app. Slut med krøllede dagssedler, administrativt tidsspilde og uorganiseret sagsstyring. Med Apacta på lommen får du fuldt overblik over timeforbrug, materialer og dokumentation for hvert enkelt projekt. Det er ligetil og giver håndværkeren tid og frihed til at være håndværker.

Apactas mål er at forenkle hverdagens tidskrævende administration. Ved at gøre det nemt, bliver det gjort rigtigt. Alle relevante papirer og funktioner er skåret ind til benet i en trin-for-trin guide og alt andet er sorteret fra. På den måde er der fokus på det du har behov for og al administration udføres korrekt og uden tidsspilde.

Med den integrerede billedfunktion garanterer Apacta veludført kvalitetssikring. Dokumentér igangværende eller udført arbejde ved at tilføje et billede direkte i app’en og opnå sammenhæng i kvalitetssikringen uden omfattende beskrivelser. Til gavn for den faglige kvalitet i virksomhedens arbejdsmetoder og populært som referencepunkt ved reklamationer.

Apacta er skræddersyet til en travl hverdag, så du kun får de funktioner, du har behov for, ingen komplicerede og fordyrende funktioner, ingen oprettelsesafgift og ingen gebyrer. Kun et simpelt hjælpeværktøj, der automatiserer dine nuværende manuelle administrative opgaver på den mest effektive måde.
Apacta 2.7.0 Update
2019-04-10 Version History
Optimization of the product search which provides a better overview of the search results in both Apacta products, invoice lines and vendor products.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.7.0
Size:
18.3 MB
Update Date:
2019-04-10
Developer:
Apacta
Language:
Catalan Chinese English French German Italian Polish Portuguese Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps