Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
A Soc Screenshots
A Soc posterA Soc posterA Soc posterA Soc posterA Soc posterA Soc posterA Soc posterA Soc poster

About A Soc

Tập đoàn vận chuyển A Soc xin kính chào quý khách được khách hàng biết đến là công ty giàu kinh nghiệm trong ngành Chuyển nhà , Chuyển văn phòng trọn gói . Với phương châm : “ nhanh gọn - an toàn - tiết kiệm ” và phong cách phục vụ chuyên nghiệp , Công ty chúng tôi đã tạo dựng được niềm tin sâu sắc trong lòng khách hàng trong hơn 15 năm qua với 10 ngành nghề hoạt động , trong đó ngành nghề chính là Chuyển nhà , Chuyển văn phòng trọn gói . Với phương châm : " chuyên nghiệp - nhanh gọn - an toàn - tiết kiệm " và phong cách phục vụ chuyên nghiệp , Công ty chúng tôi đã tạo dựng được niềm tin sâu sắc trong lòng khách hàng . trong suốt thời gian qua . Qua đây , Tập đoàn vận chuyến A SÓC xin chân thành cảm ơn Qúy khách vì đã có nhiều thiện cảm và phản hồi quý báu đến chúng tôi trong suốt thời gian qua , đó là động lực để chúng tôi duy trì thương hiệu trong mắt khách hàng . Khi chúng tôi sai xin đừng ngần ngại phản ánh trực tiếp với quản lý để nhận được những giải đáp thỏa đáng nhất . Mọi chi tiết xin liên hệ : TẬP ĐOÀN VẬN CHUYỂN A Sóc Nhanh như sốc - Chất lượng hơn vàng Hotline : 02439 12 13 14 - 0961 12 13 14 | Email : taxitaiasoc @ gmail . com
Show More

What's New in the Latest Version 1.4

Last updated on Mar 29, 2019
Old Versions
Thêm cập nhật vị trí khi ứng dụng ở background.
Show More
Version History
1.4
Mar 29, 2019
Thêm cập nhật vị trí khi ứng dụng ở background.

A Soc FAQ

Click here to learn how to download A Soc in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of A Soc.
iPhone
A Soc supports English

A Soc Alternative

You May Also Like

Get more from MOSA ONLINE SERVICE JOINT STOCK COMPANY