Ex-Car

Ex-CarFree

1.1for iPhone
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Ex-Car Screenshots
Ex-Car posterEx-Car posterEx-Car posterEx-Car poster

About Ex-Car

Chợ phiên Ex-Car - Chợ phiên ô tô được tổ chức định kỳ hàng tuần đầu tiên tại Việt Nam.
Bạn đang có nhu cầu mua xe ô tô, hàng tuần bạn có thể tới 1 phiên chợ ô tô gần bạn để xem và xem nhiều xe mà bạn quan tâm cùng một lúc. Tham gia chợ phiên sẽ tiết kiệm cho bạn nhiều thời gian và tìm được chiếc xe bạn ưng ý nhất.
Bạn có nhu cầu bán xe ô tô, bạn cần một nơi để quảng bá và gặp nhiều người mua cùng lúc để không bị mất nhiều thời gian. Chợ phiên Ex-Car là nơi bạn có thể bán xe dễ dàng hơn.
Bạn là 1 chuyên gia về ô tô, Chợ phiên Ex-Car là nơi bạn có thể cung cấp các dịch vụ tư vấn cho cả người mua và người bán kiến thức giá trị mà bạn đang có.
Bạn là một nhà kinh doanh xe ô tô, bán phụ kiện cho xe ô tô, một đại lý của hãng xe, bạn là nhân viên tín dụng của ngân hàng v.v.., Chợ phiên Ex-Car là nơi bạn có thể kết nối và tìm kiếm được nhiều khách hàng và đối tác tại địa Phương của bạn.
Hay đơn giản bạn chỉ là người yêu thích xe ô tô, Chợ phiên Ex-Car là nơi bạn có thể cập nhật những thông tin mới nhất về thị trường xe ô tô.
Show More

What's New in the Latest Version 1.1

Last updated on Jul 29, 2016
Old Versions
- Sửa lỗi.
Show More
Version History
1.1
Dec 8, 2015
- Sửa lỗi.

Ex-Car FAQ

Click here to learn how to download Ex-Car in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Ex-Car.
iPhone
Ex-Car supports English

Ex-Car Alternative

You May Also Like

Get more from Viet Huy Nguyen Thai