Talkmore appen

Talkmore appenFree

5.6.2for iPhone, iPad and more
8.5
6 Ratings
Talkmore AS
Developer
88.8 MB
Size
Jan 24, 2012
Update Date
Utilities
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Talkmore appen Screenshots
Talkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen poster
Talkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen posterTalkmore appen poster

About Talkmore appen

Vi i Talkmore mener at du som kunde skal kunne se, endre og administrere det du trenger helt selv – raskt og enkelt. Derfor har vi et bredt spekter av funksjoner i appen, både for deg som privatkunde og bedriftskunde.

Finner du ikke ut av det du ønsker å se eller gjøre? Ikke noe problem, for med Talkmore-appen har du kundeservice rett i lomma. Våre dyktige kunderådgivere er kun noen tastetrykk unna!

Kjekt å vite:

- For å laste ned og bruke appen må du ha mobildata- eller WiFi-tilgang.

- Ny kunde? Ved registreringen din hos oss, skal du ha mottatt en mail med brukernavn og passord. Finner du ikke mailen, kan du alltids bruke Glemt passord-funksjonen.

- Appen er stadig under utvikling og forbedring. Feil, ønsker eller forslag? Ta kontakt med oss på 91509915, chat eller via kontaktskjema – så ser vi på saken sammen.
Show More

What's New in the Latest Version 5.6.2

Last updated on Sep 27, 2023
Old Versions
Vi har fått samlet et større antall feilrettinger slik at opplevelsen skal bli enda bedre. Vi har også fått lagt til en snarvei til bedriftsnett-appen for bedrifts-brukere :)
Show More
Version History
5.6.2
Sep 27, 2023
Vi har fått samlet et større antall feilrettinger slik at opplevelsen skal bli enda bedre. Vi har også fått lagt til en snarvei til bedriftsnett-appen for bedrifts-brukere :)
5.6.1
Aug 30, 2023
Oppdateringen inneholder flere rettinger samt en helt ny filter-funksjon på faktura-siden til Bedriftskunder. Vi styrker også sikkerheten til appen med en ny innlogging. Dette gjør at brukere må logge inn på nytt, men etter dette, vil innlogging bli enda mer stabil og sikker :-)
5.6.0
Aug 15, 2023
Endringer på utenlandssoner og datapakker. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.5.0
Jun 21, 2023
Versjonen inneholder en rekke rettinger som skal gjøre opplevelsen enda bedre for kundene våre. Vi har blant annet oppdatert og forbedret betalingsopplysnings-siden, som gjør det enda enklere å selv bestemme hvordan du vil motta fakturaen.
5.4.0
Jun 1, 2023
Vi har redesignet profilsiden og gjort det mulig å få Talkmore Strøm rett i appen :) I tillegg til dette har vi også en hel haug av rettinger og forbedringer som skal gjøre opplevelsen enda bedre.
5.3.0
Apr 27, 2023
Vi lanserer en ny fordel! Samtidig kommer vi med en rekke forbedringer på stabiliteten og noen smårettinger her og der.
5.2.2
Apr 14, 2023
En oppdatering som inneholder en rekke forskjellige rettinger. Vi har også lansert et nytt bestillingsløp for IoT-abonnement for bedrifter.
5.2.1
Mar 23, 2023
En mindre oppdatering som inneholder enkelte justeringer
5.2.0
Mar 16, 2023
Denne oppdateringen inneholder en rekke rettinger og forbedringer. Vi har blant annet redesignet faktura-siden for å gjøre det enda enklere å få oversikt over hva du betaler for :-)
5.1.5
Mar 6, 2023
En liten tjuvstart på vårrengjøringen. Vi har fikset noen mindre bugs og rusk som vi har kommet over, etter gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Hilsen alle oss i Talkmore :-)
5.1.4
Feb 16, 2023
Rettet opp i problemer og feil dere har meldt ifra om. Hilsen alle oss i Talkmore :-)
5.1.3
Feb 10, 2023
Nå kan du som bedriftskunde se og og administrere deres IoT-abonnement rett i appen. I tillegg fiks av feil og annet dere har meldt i fra om. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.1.2
Jan 16, 2023
Endringer på utenlandssoner og forbedring av familieabonnement. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.1.1
Dec 13, 2022
Nå kan bedrift også velge dato for overføring, når det legges til en ny ansatt. Vi har selvsagt også fikset andre ting og småfeil dere har meldt i fra om.
5.1.0
Nov 24, 2022
Endelig kan man bestille Mobilt bredbånd rett i appen, både som privat- og bedriftskunde. Videre kan privatkunder nå også kjøpe engangspakker med Vipps eller kort. I tillegg er det som alltid fikset andre småfeil og ting dere har meldt i fra til oss om. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore :-)
5.0.10
Nov 11, 2022
Tekstoppdateringer og forbedret navigasjon gjennom appen. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.9
Oct 11, 2022
Forbedringer på visning av forbruk og inkludert innhold, system-forbedringer, og selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.8
Sep 13, 2022
Forbedringer på visning av måneds-forbruk, stabilisering av logg inn og systemforbedringer. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.7
Sep 7, 2022
Forbedringer på visning av måneds-forbruk, Trygg Bedrift og mer detaljert informasjon om hva du bruker abonnementet til. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.6
Jul 7, 2022
Rettet opp i priser og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.5
Jul 4, 2022
Rettet opp i problemer som har oppstått ved oppstart og noen andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.4
Jun 17, 2022
Rettet opp i problemer som har oppstått ved innlogging. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.3
Jun 14, 2022
Rettet opp i problemer som har oppstått ved innlogging. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.2
May 31, 2022
Helt nye funksjoner til alle våre bedriftsbrukere, samt forbedret funksjonalitet på tjenester og forsikringer. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)
5.0.1
May 13, 2022
Helt nye funksjoner til alle våre bedriftsbrukere, samt forbedret funksjonalitet på tjenester og forsikringer. Vi har selvsagt også fikset andre småfeil og ting dere har meldt ifra om til oss. Vi håper du liker det! Hilsen alle oss i Talkmore : -)

Talkmore appen FAQ

Click here to learn how to download Talkmore appen in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Talkmore appen.
iPhone
Requires iOS 12.1 or later.
iPad
Requires iPadOS 12.1 or later.
iPod touch
Requires iOS 12.1 or later.
Talkmore appen supports English

Talkmore appen Alternative

You May Also Like

Get more from Talkmore AS