CareUp CareUp Free Get
CareUp

CareUp

7.2.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-09-11

Size

352.1 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
CareUp Description
CareUp is de eerste en enige leer-app waarbij je verpleegtechnische handelingen oefent én toetst op een leuke manier. CareUp gaat uit van de Vilans KICK-Protocollen en is geaccrediteerd door de V&VN. CareUp is voor verpleegkundigen van alle niveaus, verzorgende IG’ers en studenten Verpleegkunde die graag op een moderne en visuele manier leren.

Je kunt zo vaak en waar je wilt op je telefoon of tablet CareUppen. Wanneer je denkt de handeling in de vingers te hebben, doe je de online toets in de CareUp-app.

Haal je een voldoende volgens de normen van de V&VN, dan krijg je in veel gevallen accreditatiepunten, die we bijschrijven in het BIG-register. Verzorgende IG’ers ontvangen online een certificaat met hierin dat de handeling voldoende is uitgevoerd. Zo blijf je op een makkelijke en leuke manier bekwaam. Wil je weten hoe een handeling ook alweer gaat? Dan is CareUp dé manier om je geheugen op te frissen.

CareUp is leren door te doen. Je voert iedere stap van de handeling virtueel uit. Je leert sneller en alle stappen blijven makkelijker en beter in je geheugen ‘hangen’.

Tijdens het oefenen ontvang je direct feedback. Je weet gelijk wat je moet doen en waar je op moet letten. Regelmatig voegen we nieuwe handelingen aan CareUp toe die vrijwel allemaal door de V&VN worden geaccrediteerd.


CareUp lidmaatschap:

CareUp maakt gebruik van een lidmaatschap. Het lidmaatschap loopt door voor onbepaalde tijd tot opzegging. De kosten voor een CareUp lidmaatschap zijn € 2,99 per maand.

De betaling verloopt via Apple en het hierboven genoemde bedrag zal worden verrekend via uw iTunes account. Het lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd tenzij u automatisch vernieuwen uitzet. Dit dient minimaal 24 uur voor het einde van uw lidmaatschap periode te worden gedaan. De kosten voor een vernieuwing worden binnen 24 uur voor het einde van uw lidmaatschap periode verrekend met uw iTunes account. U kunt het automatisch vernieuwen beheren door naar uw Account Setting te gaan na uw aankoop.

Demo's of andere proefperiodes zullen worden beindigd wanneer een lidmaatschap is besteld. Voor meer informatie kunt u de privacy verklaring (https://careup.online/privacy-verklaring/) en de algemene voorwaarden (https://careup.online/algemene-voorwaarden/) bekijken.
CareUp 7.2.6 Update
2019-09-11 Version History
Accreditatie
Goed nieuws! De handelingen Blaaskatheterisatie bij de man met een steriele opvangzak en Het toedienen van medicijnen onder de tong zijn geaccrediteerd. In totaal verdien je 3 extra accreditatiepunten.

Nieuwe handeling
Je kunt weer een nieuwe handeling oefenen en toetsen: Verwisselen van het stomazakje van een ééndelig systeem.

Automatisch openen van de tablet
Binnen CareUp kun je gebruikmaken van een tablet. Hierin vind je toedienlijst en de cliëntgegevens. De knoppen van deze tablet vind je nu in je scherm. Hierdoor kun je de toedienlijst en de cliëntgegevens snel vinden.

Extra theorie bij vragen
We hebben extra theorie toegevoegd aan de theorievragen. Hierdoor krijg je meer achtergrondinformatie over het juiste antwoord.

Handelingen afvinken
Vanaf nu zie je in één oogopslag welke toetsen je hebt gehaald. In het hoofdmenu zie je een vinkje achter de behaalde handeling.

Betalen via je Google account
Je kunt nu ook betalen via je Google account. Op deze manier word je makkelijk lid en kun je snel starten met CareUppen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
7.2.6
Size:
352.1 MB
Release Date:
2019-09-11
Developer:
TripleMotion Media
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps