IZI MIZI - Program për fëmijë IZI MIZI - Program për fëmijë Free Get
IZI MIZI - Program për fëmijë

IZI MIZI - Program për fëmijë

2.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-10-08

Size

17.4 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
IZI MIZI - Program për fëmijë Description
IZI MIZI - program edukativ për fëmijë (gjithçka që i duhet fëmijës tuaj)

Lojra Edukative dhe zbavitëse, lojra për zhvillimin e Intelegjencës dhe përmirësimin e Memorjes tek fëmijët.
Gjëegjëza dhe lojra të ndryshme për të stimuluar kreativitetin dhe për të mësuar fjalë të reja në gjuhën Shqipe

-Mbi 1000 Vjersha dhe Tregime të shkruara me tekst, të ilustruara dhe të lexuara (audio) nga akotor profesioninst.
-Mbi 100 Kënge me tekst, muzikë instrumentale dhe të kënduara(audio voice) nga solokëngëtarë profesionist - të përshtatura edhe për këndim karaoke.

Ushtrime matematikore (Mbledhje, Zbritje, Shumëzim, Pjestim)
-Tabelat e shumëzimit dhe pjestimit
dhe shumë të tjera...
IZI MIZI - Program për fëmijë 2.1 Update
2020-10-08 Version History
Përmirësime
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1
Size:
17.4 MB
Update Date:
2020-10-08
Developer:
Arlind Pajaziti
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps