Përralla Pinokio - Shqip Përralla Pinokio - Shqip Free Get
Përralla Pinokio - Shqip

Përralla Pinokio - Shqip

1.0.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-04-14

Size

54.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Përralla Pinokio - Shqip Description
Në këtë aplikacion mund të gjeni përrallën në gjuhën shqipe "Pinokio" dhe kuizin përkatës për këtë përrallë. Përralla është me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e saj. Pra përralla lexohet nga një zë i ëmbël i një vogëlusheje shqiptare. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe shërben tërësisht për qëllime edukative.

Kategori tjetër e këtij aplikacioni është edhe Ngjyrosja ku fëmijët mund të ushtrojnë të ngjyrosin kafshë dhe elemente të tjera si: qenin, lopën, kalin, peshkun, pemën, lulen, lepurin etj.

Luaj dhe Mëso është kategori tjetër brenda aplikacionit Pinokio, që shërben që fëmijët të mësojnë por në të njejtën kohë edhe të argëtohen. Në këtë kategori ata mund të familjarizohen me fruta të ndryshme siç janë: molla, dardha, dredhëza, vishnje etj. Të dallojne metalet dhe elementet tjera të riciklueshme.

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni përrallën Pinokio
2) Do të mësoni leximin e fjalive të ndryshme
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend
5) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
6) Do të mësoni shumë fruta dhe elemente që riciklohen

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në bee.apps2@gmail.com
Përralla Pinokio - Shqip 1.0.2 Update
2020-04-14 Version History
* Made app compatible with iPad
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.2
Size:
54.2 MB
Genre:
Education
Update Date:
2020-04-14
Developer:
Egzon Arifi
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps