Recitim Kurani Recitim Kurani Free Get
Recitim Kurani

Recitim Kurani

3.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-05-24

Size

14.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Recitim Kurani Description
Quran Recitation in Arabic and Albanian language.

Recitim Kurani në gjuhën arabe dhe në gjuhën shqipe.
Ky aplikacion ju mundëson dëgjimin dhe leximin e Kuranit në gjuhën arabe dhe atë shqipe. Dëgjimi i sureve mundësohet në dy mënyra:
Online - duhet të keni qasje në internet sa herë që dëshironi ti dëgjoni.
Offline - së pari duke i shkarkuar suret në pajisjen tuaj dhe më pas mund ti dëgjoni të njejtat sa herë që dëshironi, pa pasur nevojë të keni qasje në internet.

Leximi i Kuranit në gjuhën arabe dhe në gjuhën shqipe mundësohet në versionin Offline, në të cilin përveç leximit mund edhe të kërkoni ndonjë fjalë apo fjali brenda një sureje apo brenda përmbajtjes së gjithë Kuranit, në të dy gjuhët.
Të njejtat sure që janë shkarkuar mund edhe të fshihen nga pajisja.

Të drejtat autoriale për përkthimin dhe inçizimin e Kuranit në gjuhën shqipe i takojnë "Studio Firdeus".

Përkthimi i Kuranit në gjuhën shqipe, në versionin me zë është nga përkthyesi: Prof. Hasan I. Nahi, ndërsa në versionin me shkrim, nga përkthyesi: Sherif Ahmeti."

Aplikacioni eshte i disponueshem per iPhone, iPad dhe iPod touch.
Recitim Kurani 3.5 Update
2019-05-24 Version History
Permirësim që ndodhte herë pas here të mos lëshohen apo shkarkohen suret.
Permirësim që ndodhte herë pas here, pas përfundimit të një sureje të mos kalon në suren e ardhëshme.
Permirësim në disa audio sure me komentim shqip.

Eshte shtuar opcioni per t'a parë dhe ndryshuar suren që ështe duke u recituar, nga Lock Screen-i.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.5
Size:
14.0 MB
Genre:
Education Books
Release Date:
2019-05-24
Developer:
Jusuf Saiti
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps