SRB360 SRB360 Free Get
SRB360

SRB360

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-10-17

Size

16.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
SRB360 Description
Da li volite da putujete i istražujete nova mesta i gradove, a nemate vremena za mnoge pokušaje i promašaje?
U potrazi ste za novim gurmanskim doživljajima, želite li da isprobate i vidite nove stvari,da prođete najboljim vinskim putevima, u fokusu vam je doživljaj turizma, želite li da unapred znate gde se nalazi i kako izgleda to što nudi mesto na koje ste se uputili, i to kroz virtuelnu šetnju poput mreže bankomata, domova zdravlja, menjačnica, turističkih organizacija i info centara i slično. Sve to , kao i informacije o radnom vremenu i cenama, kao i podršku taksi službe koja će vas odvesti na mesto koje želite, možete naći na aplikaciji "SRB360".
Aplikacija SRB 360 Vam nudi geoprostorno i tematsko pretraživanje i virtualnu šetnju kroz turističke, sakralne i ugostiteljske sadržaje i mesta koje prezentuju kulturnu i prirodnu baštinu Republike Srbije, uz istovremeno pružanje informacija o logistički važnim punktovima poput mreže bankomata, domova zdravlja, menjačnica, turističkih organizacija i info centara i slično. Sve to, kao i informacije o radnom vremenu i cenama, te podršku taksi službe koja će vas odvesti na mesto koje želite, možete naći na aplikaciji SRB 360.
Aplikacija SRB 360 Vam nudi u svako doba podršku u ostvarivanju vaših želja i potreba, jer predstavlja funkcionalni alat onima koji žele svoje slobodno vreme i novac optimalno da iskoriste. Ovaj alat je namenjen savremenim turistima koji su u potrazi za tematskim sadržajima i doživljajima, koji su zahtevani, žele da optimiziraju vreme koje provode na odmoru na način da putem aplikacije imaju uvid u modul virtualne šetnje kroz hotel o kom razmišljaju da rezervišu smeštaj ili restorana u kojem bi možda rado nešto pojeli ili crkve za koju misle da se u njoj nalaze orgulje o kojima su čitali online.
SRB360 1.0 Update
2017-10-17 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
16.3 MB
Release Date:
2017-10-17
Developer:
Ivan M
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps