StatenSport StatenSport Not Available
Removed from the App Store
StatenSport

StatenSport

Concapps B.V.

13.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-07-06

Size

96.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
StatenSport Description
Beleef StatenSport.

StatenSport heeft slechts één missie: ‘het sportieve met het aangename verenigen'. Daarom hangt er een sportieve, gezellige en huiselijke sfeer op onze locatie aan de Frankenslag 9, een monumentaal herenhuis uit 1884.

De parterre bestaat uit een volledig ingerichte fitnessruimte voorzien van de allernieuwste kracht- en cardio apparatuur. In het souterrain zit een volwaardige Aerobics- en Spinningzaal waar de groepslessen Indoor Cycling, Body Pump, Bodyshape, 50-fit, Zumba, Fit & Fight, Steps & Aerobics worden gegeven. Op de 2e etage hebben naast een Fysiotherapie-en Diëtiste praktijk, een prachtige en rustgevende Yoga en Pilates studio. Alle groepslessen van StatenSport zijn bij het abonnement inbegrepen; u kunt er onbeperkt gebruik van maken. Dit kan al vanaf 35,- per maand!

Naast al deze faciliteiten heeft StatenSport een prachtige fitnesstuin waar u beschut outdoor kunt sporten. In de fitnesstuin worden onder andere de ‘Statencross’-trainingen gegeven. De Bootcamp lessen worden in het nabijgelegen bos en strand gegeven.
StatenSport 13.2 Update
2018-07-06 Version History
• Diverse technische verbeteringen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
13.2
Size:
96.3 MB
Update Date:
2018-07-06
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps