WRTS  - Woordjes leren WRTS - Woordjes leren Free Get
WRTS  - Woordjes leren

WRTS - Woordjes leren

1.6.9 for iPhone, iPad
Free
2.0

1 Ratings

Release Date

2019-06-01

Size

59.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
WRTS - Woordjes leren Description
WRTS is het grootste overhoorplatform van Europa. Met de applicatie van WRTS heb je de mogelijkheid om makkelijk en snel woordjes te leren. WRTS biedt verschillende overhoorfunctionaliteiten waardoor het leren makkelijker en leuker wordt. Je kan met WRTS niet alleen woordjes leren schrijven, maar ook laten uitspreken met onze uitspraakfunctie!

- Woordjes leren, overal en waar jij maar wilt
Met de applicatie van WRTS heb je de mogelijkheid om altijd en overal te leren. Je kan thuis, op school, op vakantie en onderweg jezelf overhoren op jouw telefoon of tablet. Met onze nieuwe offline modus heb je geen internetverbinding meer nodig. Op het moment dat je verbinding met het internet hebt worden jouw woordenlijsten gesynchroniseerd met de website en zullen de nieuwe woordenlijsten die jij op de website hebt gemaakt overgenomen worden in de app.

- Woordenlijsten aanmaken of overnemen
Met WRTS heb je de mogelijkheid om zelf woordenlijsten aan te maken, maar je kan ook woordenlijsten overnemen van andere profielen. Zoek bijvoorbeeld jouw vrienden of docenten op. Daarnaast zijn er op WRTS ook verschillende lijsten te vinden van uitgevers. Deze lijsten zijn gecontroleerd waardoor jij zeker weet dat je de juiste woordjes leert.

-Uitgebreide overhoormethoden
Met WRTS kan je op 8 verschillende manieren overhoren. Maak bijvoorbeeld een puzzel, overhoor jezelf in gedachten of doe een dictee. Op deze manier kan je jouw woordenlijsten overhoren op de manier die voor jou prettig is. Op deze manier onthoud jij de woordjes uiteindelijk sneller!

- Uitspraak leren met verschillende talen
Je kan woordenlijsten invoeren in de door jou gewenste taal waarna er bij verschillende talen een uitspraak mogelijk is. WRTS biedt de volgende uitspraakmogelijkheden: Nederlands, Frans, Duits, Spaans, Engels, Fries, Italiaans en Grieks.

*De volgende opties zijn nog niet mogelijk met onze applicatie maar wel via de website:
-Lijsten overnemen vanuit de WIKI;
-Overzicht resultaten bekijken;
WRTS - Woordjes leren 1.6.9 Update
2019-06-01 Version History
Bedankt voor het gebruiken van WRTS! Wij streven ernaar om met elke update bugs te verhelpen en de prestaties van onze app te verbeteren.

Veel WRTS plezier!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.6.9
Size:
59.2 MB
Genre:
Education
Release Date:
2019-06-01
Developer:
De Digitale School
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps